Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η θηριώδης Lancia Delta Integrale Evo των 700 ίππων (video)

Ελλάδα 11:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η θηριώδης Lancia Delta Integrale Evo των 700 ίππων (video)

ΝΕΑ

Η θηριώδης Lancia Delta Integrale Evo των 700 ίππων (video)

ΝΕΑ

Η Lancia Delta Integrale θεωρείται ένα από τα καλύτερα αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των εποχών και ακόμα και σήμερα δεν παύει να εντυπωσιάζει όπως αυτή η θηριώδης σύγχρονη εκδοχή της με 700 ίππους και ειδική προετοιμασία για αγώνες ανάβασης.

Advertisement
Advertisement

Οι αναβάσεις αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλής αλλά και απαιτητικές μορφές αγώνων σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Ειδικά οι διοργανώσεις στην κεντρική Ευρώπη συγκεντρώνουν μεγάλο πλήθος συμμετοχών μεταξύ των οποίων δεν λείπουν και κάποιες άκρως εντυπωσιακές παρουσίες αυτοκινήτων με εξωφρενικές αναβαθμίσεις ειδικά εστιασμένες για την απόλυτη επίδοση.

Ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι και η Lancia Delta Integrale Evo του Milan Bubnic ο οποίος έχει καταφέρει με μεγάλη αφοσίωση και προσπάθεια να δώσει στην θρυλική ιταλίδα την υπόσταση ενός θηρίου καθώς μεταξύ άλλων έχει μπορέσει να χωρέσει στον 2λιτρο κινητήρα της 700 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Αντιλαμβάνεστε πως μιλάμε για ένα αυτοκίνητο με εξαιρετικές δυνατότητες που εντυπωσιάζει με την όψη και ακόμα περισσότερο με την ταχύτητά του. Η συνολική φιλοσοφία του πλησιάζει αυτή των θρυλικών Group B καθώς εκτός από τις τεράστιες εισαγωγές αέρα και τις προεκτάσεις των φτερών αξίζει να σημειώσουμε πως οι 700 ίπποι έχουν να κινήσουν μόλις 1.050 κιλά βάρους. Ένα πραγματικό αγωνιστικό όπλο που βέβαια αντιλαμβάνεστε πως δεν χαρίζεται στον οδηγό του. Απολαύστε μερικά άκρως αποκαλυπτικά πλάνα με την Integrale σε δράση.