Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτρική η Lancia Delta Integrale

Ελλάδα 13:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ηλεκτρική η Lancia Delta Integrale

ΝΕΑ

Ηλεκτρική η Lancia Delta Integrale

ΝΕΑ

Την μετατροπή σε ηλεκτρική της Lancia Delta Integrale ανακοίνωσε η γαλλική GK Kompetition, δίνοντας μια… διαφορετική πνοή στο θρυλικό ιταλικό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Η απαγόρευση κυκλοφορίας των πιο παλιών, ρυπογόνων αυτοκινήτων σε μεγαλουπόλεις όπως το Παρίσι ή το Λονδίνο, αλλά και η υπερφορολόγησή τους, έχει ως αποτέλεσμα να τα καθιστά αυτή τη στιγμή ασύμφορα για τους κατόχους τους και σε πολλές περιπτώσεις αχρείαστα, μιας και ουσιαστικά δεν μπορούν να τα κυκλοφορήσουν εντός των τειχών τους.

Κατά συνέπεια, εταιρείες όπως η γαλλική GC Kompetition προσφέρουν αυτή τη στιγμή νέες λύσεις και μετατροπές σε ηλεκτρικό των αυτοκινήτων αυτών, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν χωρίς περιορισμούς – τωρινούς και μελλοντικούς.

Η πρώτη μετατροπή του είδους που παρουσιάζει η GC Kompetition, η οποία σημειωτέον ανήκει στον οδηγό αγώνων Guerlain Chicherit, αφορά στη Lancia Delta Integrale, που μπορεί να αποκτήσει πλέον ηλεκτρική «καρδιά», στο πλαίσιο του προγράμματος E-Retrofit Premium.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν η εταιρεία δεν δίνει στη δημοσιότητα αναλυτικά στοιχεία της μετατροπής –φυσικά και πόσο αυτή θα κοστίζει, όμως υπόσχεται ότι το αυτοκίνητο θα ικανοποιήσει απόλυτα τον οδηγό του με την ροπή που θα προσφέρει.

Οι προ-παραγγελίες αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, όταν και θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες. Σύντομα, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει αντίστοιχες μετατροπές και για άλλα σπορ αυτοκίνητα του παρελθόντος όπως είναι το Audi Quattro, το Subaru Impreza WRC, το Ford Escort RS1800, η Toyota Celica Turbo και το Mitsubishi Lancer Evo.