Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πού θα βρείτε το νέο κατάστημα της Mazda;

Ελλάδα 2:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πού θα βρείτε το νέο κατάστημα της Mazda;

ΝΕΑ

Πού θα βρείτε το νέο κατάστημα της Mazda;

ΝΕΑ

Η Mazda συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξαπλώνεται στην Ελλάδα, με τη νέα της αντιπροσωπεία να αποτελεί ακόμα μία απόδειξη αυτού.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας κλείσει 4,5 χρόνια εμπορικής επαναλειτουργίας στην Ελλάδα, μετά από πολυετή απουσία, η Mazda απλώνει το πέπλο της σε όλο και περισσότερα σημεία της χώρας, με σκοπό να δώσει σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν τις οδηγικές παροχές της.

Ο Όμιλος Συγγελίδη έχει αποτελέσει τον κύριο αρωγό της προσπάθειας ώστε η αντιπροσωπεία της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας να επανέλθει πλήρως στην εγχώρια αγορά. Έτσι κι αλλιώς, είναι γνωστό πως οι Έλληνες λάτρεψαν αυτοκίνητα όπως το Mazda MX-5 και βίωσαν από πρώτο χέρι τη φιλοσοφία Jinba Ittai.

Από το 2019 μέχρι σήμερα, η Mazda έχει καταγράψει μια πετυχημένη πορεία πωλήσεων και συνεχόμενης ανάπτυξης. Ήδη στο πρώτο 10μηνο του 2023 έχουν πουληθεί περισσότερα από 1.100 αυτοκίνητα Mazda στην Ελλάδα, υπερδιπλασιάζοντας τα ποσοστά ανάπτυξης της σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι σήμερα, η ιαπωνική εταιρεία αριθμούσε 7 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα, με παρουσία σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λαμία, Ηράκλειο Κρήτης, Ρέθυμνο και 2 στην Αττική.

Τώρα, έρχεται να προστεθεί η έναρξη του νέου καταστήματος της Mazda στο Μαρούσι. Στις εγκαταστάσεις της Autoone, στον αριθμό 30 της Λεωφόρου Κηφισίας, η Mazda βρίσκει το νέο της σπίτι για να εξυπηρετήσει την περιοχή των Βορείων Προαστίων.

Advertisement

Όλη η γκάμα αυτοκινήτων Mazda από το θρυλικό roadster MX-5 μέχρι το εμβληματικό SUV της Mazda, το CX-60 Plug in Hybrid, βρίσκονται στη Λ. Κηφισίας 30 διαθέσιμα προς πώληση ή test drive.

Με την έλευση του νέου καταστήματος στο Μαρούσι, η Mazda μετράει πλέον στην Ελλάδα 8 σημεία πωλήσεων και 17 σημεία εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών, παρέχοντας υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mazda MX-5: Η εξέλιξη του «Jinba-Ittai»
Το νέο Mazda 6 θα μπορούσε να είναι έτσι
Οδηγούμε το Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV στη Γερμανία