Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο Hyundai Ioniq 7;

Ελλάδα 15:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο Hyundai Ioniq 7;

ΝΕΑ

Πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο Hyundai Ioniq 7;

ΝΕΑ

Γνωρίζαμε ότι το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της κορεατικής μάρκας είναι σχεδόν έτοιμο. Τώρα ξέρουμε και πότε θα κάνει πρεμιέρα…

Advertisement
Advertisement

Το Ioniq 7, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Hyundai, με προδιαγραφές και χαρακτηριστικά που εστιάζουν στην αγορά των ΗΠΑ,  βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών εξέλιξής του και η παραγωγή του θα ξεκινήσει σύντομα.

Νεότερες πληροφορίες, από κορεατικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν ότι τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου θα γίνουν τον προσεχή Ιούνιο, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μπουσάν. Η παραγωγή του θα αρχίσει μέσα στο έτος για την κορεατική αγορά και εντός του 2025, θα κατασκευάζεται και από το εργοστάσιο της Hyundai, στη Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Πριν από περίπου τρία χρόνια, η αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε στο Λος Άντζελες ένα εντυπωσιακό αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο, το οποίο ονόμασε Seven. Ήταν προφανές ότι θα έμπαινε σε διαδικασία παραγωγής και ότι μία από τις βασικές αγορές στις οποίες θα πωλείται θα ήταν η αμερικανική.

Advertisement
Advertisement

Αυτό, λοιπόν, θα είναι το Ioniq 7, το alter ego του Kia EV9 (φωτό). Οι άνθρωποι της Hyundai βρίσκονται στη Σουηδία όπου πραγματοποιούνται οι δοκιμές εξέλιξης.

Το αυτοκίνητο βασίζεται στην πλατφόρμα «E–GMP» («Global Modular Platform»). Παρά το έντονο καμουφλάζ των πρωτοτύπων, οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι τα αμάξωμά τους μοιάζει σε σημαντικό βαθμό με αυτό του concept Seven.

Ενώ οι νεότερες πληροφορίες, τονίζουν τον πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο στο ευρύχωρο εσωτερικό του 7θέσιου SUV.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Hyundai Ioniq 7 είναι σχεδόν έτοιμο
Η Hyundai κατέκτησε έξι βραβεία στα 2023 Good Design Awards
Kia: Ετοιμάζει τον «αδελφό» του Hyundai Santa Cruz;