Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Hyundai κατέκτησε έξι βραβεία στα 2023 Good Design Awards

Ελλάδα 12:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Hyundai κατέκτησε έξι βραβεία στα 2023 Good Design Awards

ΝΕΑ

Η Hyundai κατέκτησε έξι βραβεία στα 2023 Good Design Awards

ΝΕΑ

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στα N Vision 74, Ioniq 6, Kona, Grandeur (Azera), «Seon» Navigation Cockpit (ccNC) και στην γραμματοσειρά «Hyundai Sans UI».

Advertisement
Advertisement

Η Hyundai βραβεύεται μια ακόμη φορά για τη σχεδίασή της, κατακτώντας έξι διακρίσεις στα 2023 Good Design Awards στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων βραβεύσεων στην κατηγορία «Transportation» (Μεταφορές) και δύο στην κατηγορία «Interactive Media» (Διαδραστικά Μέσα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «rolling lab» N Vision 74 της Hyundai πέτυχε ένα «grand slam» παγκόσμιου βραβείου σχεδιασμού.

Η Hyundai Motor κατέκτησε τέσσερα βραβεία στην κατηγορία «Μεταφορές» με τα N Vision 74, Ioniq 6, Kona και Grandeur (Azera).

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, το υψηλών επιδόσεων υβριδικό «rolling lab» υδρογόνου N Vision 74 πέτυχε ένα «grand slam» παγκόσμιου βραβείου σχεδιασμού κατακτώντας και τα τέσσερα βραβεία σχεδιασμού (iF, IDEA, Red Dot, GOOD DESIGN) παγκοσμίως.

Το N Vision 74 αποτελεί μέρος των επικοινωνιακών ενεργειών της Hyundai Motor που επιδιώκει να συνδέσει το όραμα του μέλλοντος με το τολμηρό πνεύμα του πρώτου πρωτοτύπου σπορ αυτοκινήτου της, του «Pony Coupe Concept», που αποκαλύφθηκε το 1974.

Advertisement

Το Ioniq 6 εντυπωσίασε τόσο με το κομψό εξωτερικό του όσο και με την εσωτερική του σχεδίαση, που ελαχιστοποιεί την αντίσταση του αέρα και έτσι το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο πέτυχε τον υψηλότερο αεροδυναμικό συντελεστή (Cd) 0,21 μεταξύ όλων των μοντέλων της Hyundai, συνδυάζοντας άνεση και επιδόσεις.

Advertisement

Το Kona διαθέτει μια μοναδική εικόνα προσανατολισμένη στο μέλλον. Η seamless horizon lamp που εκτείνεται στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, οι καθαρές επιφάνειες και οι έντονες γραμμές του εναρμονίζονται άριστα, τονίζοντας ακόμη περισσότερο την κομψότητα του μοντέλου.

Το Grandeur ξεχώρισε με την καινοτόμο σχεδίασή του που ερμηνεύει εκ νέου τη σχεδιαστική κληρονομιά των προηγούμενων μοντέλων. Με φουτουριστικό εξωτερικό στυλ και εσωτερικό που μεγιστοποιεί την άνεση, ενσαρκώνει την εικόνα του κορυφαίου σεντάν της Hyundai.

Advertisement

Η Hyundai κέρδισε επίσης βραβεία στην κατηγορία Interactive Media με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας «Seon», συνδεδεμένο σύστημα πλοήγησης Cockpit (ccNC) και τη «Hyundai Sans UI», την αποκλειστική γραμματοσειρά κινητικότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hyundai Kona: Με σχεδίαση από το μέλλον
Το νέο Hyundai Ioniq 7 είναι σχεδόν έτοιμο
Μπαίνει στην παραγωγή το Hyundai N Vision 74;