Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει σήμερα το Toyota Hilux του 1991;

Ελλάδα 13:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει σήμερα το Toyota Hilux του 1991;

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει σήμερα το Toyota Hilux του 1991;

ΝΕΑ

Η Toyota ήταν σχεδόν υποχρεωμένη να προσφέρει ένα ικανό ημιφορτηγό για την αμερικανική αγορά. Άρχισε να το κάνει από τη δεκαετία του 1960, όταν εμφάνισε το Hilux.

Advertisement
Advertisement

Από τότε, το δημοφιλές μοντέλο υπέστη πληθώρα μετασχηματισμών, ενώ σημειώστε, πως οι Ιάπωνες πωλούν σε τοπικό επίπεδο τα Tacoma και Tundra.

Και τα δύο είναι αρκετά επιτυχημένα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το Tacoma πούλησε σχεδόν 250.000 μονάδες πέρυσι, ενώ το Tundra έκλεισε το 2019 με 111.000 μονάδες. Όχι άσχημα, δεδομένου του αμερικανικού ανταγωνισμού που ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα στην κατηγορία.

Αλλά αυτοί είναι οι αριθμοί για τα νέα και φανταχτερά μοντέλα. Οι θαυμαστές του παλιού Hilux, πρέπει να ψάξουν παραπάνω πριν βρουν ένα άξιο για μια πιο προσεκτική ματιά Hilux και ενδεχομένως να αγοράσουν. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε και εμείς με τη σειρά μας, έτσι ανακαλύψαμε το πάλαι ποτέ SR5 του 1981 την προηγούμενη εβδομάδα. Και βέβαια ακολουθεί ακόμη ένα επιτυχημένο μοντέλο, αυτό του 1991.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο πληροφορηθήκαμε πως όλη τη ζωή του ανήκε σε μία και μόνο οικογένεια. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για ένα καθαρό “μαμά” μηχάνημα, προσεκτικά φροντισμένο το οποίο υιοθετεί ακόμη όλα εκείνα τα καλούδια που είχε η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία πριν από τρεις δεκαετίες.

Το κόκκινο αμάξωμα του pick up απέχει σημαντικά από το έδαφος χάρη εκτός των άλλων και στους τροχούς αλουμινίου 15 ιντσών με ελαστικά General Grabber 31 ιντσών. Κινείται από τον αειθαλή κινητήρα 22RE inline-4, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων. Το οδόμετρο αναγράφει πως το αυτοκίνητο έχει διανύσει 111.000 χιλιόμετρα.

Advertisement

Το pickup της Toyota πωλείται αντί 37.000 ευρώ, μπορεί να μην φαίνεται φθηνό, καθώς είναι αρκετά ακριβότερο από το Tundra του 2021. Ωστόσο, αυτό δεν αποθαρρύνει τον αποφασισμένο πωλητή να επιμένει στη συγκεκριμένη τιμή.

Advertisement

Διαβάστε ακόμη:

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το ανανεωμένο Toyota Hilux;

Toyota Hilux: Τα σημεία που ξεχωρίζει

Advertisement

Toyota Hilux Mako: Το πιο σκληροτράχηλο pick-up