Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Hilux Mako: Το πιο σκληροτράχηλο pick-up

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Toyota Hilux Mako: Το πιο σκληροτράχηλο pick-up

ΝΕΑ

Toyota Hilux Mako: Το πιο σκληροτράχηλο pick-up

ΝΕΑ

Η Toyota στη Νέα Ζηλανδία ανακοίνωσε τη διάθεση μιας περιορισμένης έκδοσης του πάντα δημοφιλούς Hilux που ονομάζεται Mako και έχει ενισχυμένες τις εκτός δρόμου διαθέσεις του.

Advertisement
Advertisement

Με βάση το πρόσφατα ανανεωμένο Hilux, η νέα έκδοση πήρε το όνομά της από τον καρχαρία Mako και έρχεται «φορτωμένη» με μια σειρά από νέα στοιχεία στην εμφάνιση και όχι μόνο, που υπόσχονται βελτίωση των επιδόσεων του αυτοκινήτου μακριά από την άσφαλτο.

Πιο συγκεκριμένα, η Toyota New Zealand έχει ανυψώσει την ανάρτηση της συγκεκριμένης έκδοσης κατά 40 mm στο μπροστινό μέρος και 50 mm στο πίσω μέρος σε σύγκριση με το ήδη εκτός δρόμου εστιασμένο Hilux Rugged X. Επιπλέον, το Hilux Mako περιλαμβάνει αμορτισέρ BP-50 που παρέχουν δυνατότητα ρύθμισης για την συμπίεση και το «ριμπάουντ», καθώς και τα αναβαθμισμένα φρένα από το Fortuner. Ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι από το Rugged X, έχει τοποθετηθεί μια προστατευτική ποδιά κάτω από τον κινητήρα, μια μπάρα από φώτα LED, έξτρα πλαστικά στα φτερά και ανάγλυφα πλαϊνά σκαλοπάτια που φέρουν την επιγραφή «Mako».

Advertisement
Advertisement

Οι ζάντες είναι αλουμινίου 18 ιντσών με ελαστικά 265/60 Maxxis Razr παντός εδάφους , ενώ μέσα στο Hilux Mako βρίσκονται τα ειδικά για την έκδοση διαμορφωμένα bucket καθίσματα. Σε ότι έχει να κάνει με τον κινητήρα, δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με άλλες εκδόσεις του μοντέλο. Αυτό σημαίνει πως κάτω από το εμπρός καπό, υπάρχει ο turbodiesel των 2,8 λίτρων που αποδίδει 201 ίππους και 50,4 kgm ροπής. Η διάθεση της συγκεκριμένης έκδοσης στην αγορά της Νέας Ζηλανδίας, θα είναι περιορισμένη στα 250 αυτοκίνητα ανά έτος.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

 Ποια είναι τα πρώτα σε πωλήσεις αγροτικά του πλανήτη;

Advertisement

Toyota: Εκπτώσεις με όφελος έως 1.500 ευρώ σε όλα τα μοντέλα

Μια Toyota Corolla εμπνευσμένη από το WRC

 

Advertisement