Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το ανανεωμένο Toyota Hilux;

Ελλάδα 13:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το ανανεωμένο Toyota Hilux;

Fleet Cars

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το ανανεωμένο Toyota Hilux;

Fleet Cars

H ανανεωμένη εκδοχή του ιαπωνικού pick up διατίθεται στην ελληνική αγορά. Δείτε τις εκδόσεις του Toyota Hilux και τις τιμές τους.

Advertisement
Advertisement

Mε αισθητικές αλλαγές στο εξωτερικό και το εσωτερικό του μέρος, η ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Toyota Hilux φιλοδοξεί να πάρει και πάλι τη μερίδα του λέοντος στην κατηγορία των pick up. Ξεκινώντας από το αισθητικό κομμάτι, η πιο ορατή αλλαγή είναι στο μπροστινό μέρος, με τα νέα λεπτά φωτιστικά σώματα, τα οποία πλαισιώνουν την «μάσκα» και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Οι αλλαγές στα σημεία αυτά δίνουν στο Hilux μια μοντέρνα, αλλά αναμφισβήτητα «σκληρή»/δυναμική εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

 

Στις εκδόσεις με κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού (Cruiser για την πατρίδα μας) η εμπρός «μάσκα» είναι μεγαλύτερη με τραπεζοειδές σχήμα, πλατύ περίγραμμα χρωμίου, οριζόντιες γρίλιες «μάσκας», νέο περίγραμμα στα φώτα ομίχλης σε σχήμα μπούμερανγκ και ενσωματωμένο προστατευτικό προφυλακτήρα. Τα εισαγωγικά μοντέλα διαθέτουν φώτα «αλογόνου» τεσσάρων λαμπτήρων, ενώ οι κορυφαίες εκδόσεις έχουν φωτιστικά σώματα Bi-LED και φλας LED. Εννέα εξωτερικά χρώματα προσφέρονται, όπως το νέο Oxide Bronze, το Pearl White (πρώτη φορά στο Hilux) και το Attitude Black.

Advertisement

Πλέον, ο πίνακας διαθέτει ξεχωριστή οθόνη πληροφοριών στο κέντρο του (διαχωρίζεται από τα κυκλικά όργανα με μεταλλικά ένθετα) ενώ τα τελευταία έχουν μεταλλική στεφάνη. Το σύστημα ψυχαγωγίας 8 ιντσών έχει τον σχεδιασμό floating στην οθόνη (σαν να πλέει στην κονσόλα) διατηρώντας ταυτόχρονα και τα περιστροφικά κουμπιά ρύθμισης για ευκολία στη χρήση. Τα εσωτερικά διακοσμητικά πάνελ και τα καθίσματα είναι επενδυμένα με διάτρητο δέρμα ενώ υπάρχει μπλε φωτισμός χαμηλά στις πόρτες στους διακόπτες και το μοχλό ταχυτήτων. Για την κίνηση του ανανεωμένο Toyota Hilux φροντίζει και πάλι ο ντίζελ κινητήρας των 150 ίππων και των 400 Nm ροπής που είναι διαθέσιμα από τις 1.600 σ.α.λ.

Advertisement

Οι τιμές του μοντέλου ανάλογα με την έκδοση αμαξώματος διαμορφώνονται ως εξής:

COMFORT Single Cab: 25.970 ευρώ
CRUISER Extra Cab: 33.900 ευρώ
COMFORT TSS Extra Cab: 31.090 ευρώ
TORNADO INVINCIBLE Double Cab: 42.680 ευρώ
TORNADO CRUISER Double Cab: 37.500 ευρώ
INVINCIBLE Double Cab: 41.380 ευρώ
ADVANCE TSS Double Cab: 32.810 ευρώ
CRUISER Double Cab: 35.900 ευρώ

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Το Toyota Hilux και σε GR έκδοση

Toyota Hilux Black Bison Edition: Για κάθε έδαφος

Το πιο σκληρό Toyota Hilux στον κόσμο