Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο αυξάνεται η τιμή του Ford Bronco περνώντας τον Ατλαντικό;

Ελλάδα 5:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο αυξάνεται η τιμή του Ford Bronco περνώντας τον Ατλαντικό;

ΝΕΑ

Πόσο αυξάνεται η τιμή του Ford Bronco περνώντας τον Ατλαντικό;

ΝΕΑ

Οι πωλήσεις του καινούργιου Ford Bronco έχουν ξεκινήσει στις ΗΠΑ. Τι γίνεται στην Ευρώπη και ποιο είναι το κόστος του;

Advertisement
Advertisement

Η Ford, διαθέτει το νέο Bronco σε εννέα διαφορετικές εξοπλιστικές εκδόσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Το καινούργιο εκτός δρόμου ιστορικό μοντέλο (για τους Αμερικανούς) είναι δημοφιλές και αποτελεί μια καλή ευκαιρία κέρδους για την εταιρεία.

Έτσι, προσφέρει πολλές επιλογές στους υποψήφιους αγοραστές, αναλόγως της οικονομικής δυνατότητας που έχει ο καθένας από αυτούς.

Advertisement
Advertisement

Για παράδειγμα, η τιμή της  βασικής έκδοσηςBase») του μοντέλου ξεκινά στις ΗΠΑ από τα 37.430 δολάρια (περίπου 34.390 ευρώ, τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία).

Αντίστοιχα, η τιμή της κορυφαίας έκδοσης του Bronco Raptor») ξεκινά από τα 88.620 δολάρια (περίπου 81.420 ευρώ, τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία), πάντα για την αγορά των ΗΠΑ.

Advertisement

Η Ford είχε ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να εισάγει το Bronco στην Ευρώπη, κάτι που δυσαρέστησε όσους ήθελαν να το αποκτήσουν εδώ. Όμως, πρόσφατα τα στελέχη της άλλαξαν γνώμη και αποφάσισαν να το διαθέσουν και στη Γηραιά Ήπειρο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι πωλήσεις του σε ευρωπαϊκές χώρες θα ξεκινήσουν προς τα τέλη της χρονιάς που διανύουμε. Τα αυτοκίνητα θα είναι η πεντάθυρη εκδοχή του Bronco στις εξοπλιστικές εκδόσεις «Outer Banks» και «Badlands», οι οποίες ανήκουν στο μέσο επίπεδο του συνόλου των προσφερόμενων εξοπλιστικών επιλογών.

Advertisement

Στις ΗΠΑ, η τιμή πώλησης του πεντάθυρου Bronco «Outer Banks» ξεκινά από τα 47.940 δολάρια (περίπου 44.000 ευρώ, τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία), ενώ αυτή του Bronco «Badlands» από τα 48.685 δολάρια (περίπου 44.730 ευρώ, τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία).

Θέλετε να μάθετε πόσο θα κοστίζουν στην Ευρώπη, πλέον των αντίστοιχων δασμών και φόρων; Πολύ περισσότερο!

Advertisement

Συγκεκριμένα, στη Γερμανία, η τιμή πώλησης του Bronco «Outer Banks» θα ξεκινά από τα 74.500 ευρώ, ενώ για το Bronco «Badlands« από τα 78.500 ευρώ! Και οι δύο εκδόσεις διατίθενται τόσο με τον τετρακύλινδρο 2.3 EcoBoost των 274 ίππων όσο και με τον V6 2.7 EcoBoost μέγιστης ισχύος 334 ίππων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το ολοκαίνουργιο Ford Bronco
Ποιο είναι το παρατσούκλι του Ford Bronco;
Ένα ονειρεμένο restomod Ford Bronco από την Icon