Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Ford Bronco για την Barbie!

Ελλάδα 23:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Ford Bronco για την Barbie!

ΝΕΑ

Ένα Ford Bronco για την Barbie!

ΝΕΑ

Στις 21 Ιουλίου θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ η νέα ταινία της «Barbie». Φυσικά, η διάσημη κούκλα θα πρέπει να έχει και ένα όχημα που να της ταιριάζει.

Advertisement
Advertisement

Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι άνθρωποι της εταιρεία Bayshore Automotive, στην πολιτεία της Florida. Και βρήκαν τη λύση.

Πήραν ένα καινούργιο Ford Bronco και το μετέτρεψαν σε ένα όχημα το οποίο ταιριάζει στην ποπ κουλτούρα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την κούκλα Barbie.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το «Barbie Dream Bronco», όπως ονομάστηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, προτείνεται από τα στελέχη της εταιρείας ως αυτό που θα αντικαταστήσει το Jeep Wrangler, το εκτός δρόμου όχημα που «προτιμά» η Barbie.

Advertisement
Advertisement

Για τη δημιουργία του χρησιμοποίησαν ένα νέο Bronco με τον 2.7 EcoBoost V6 το οποίο είχε διανύσει μόλις περίπου 380 χλμ. όταν άρχισε η μετατροπή του.

Το αμάξωμά του βάφτηκε στο χαρακτηριστικό ροζ ματ χρώμα, ενώ η μάσκα, οι προφυλακτήρες, τα φτερά των θόλων, τα μαρσπιέ και η αφαιρούμενη οροφή βάφτηκαν σε άσπρο χρώμα. Το ίδιο έγινε και άλλα στοιχεία, όπως οι χειρολαβές.

Advertisement

Οι υπάρχοντες τροχοί αντικαταστάθηκαν από άλλους μεγαλύτερης διάστασης 20 ιντσών της «Black Rhino» οι οποίοι συνδυάστηκαν με ελαστικά της Nitto 37 ιντσών. Επίσης, τοποθετήθηκε νέα ανάρτηση η οποία αύξησε το ύψος του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 13 εκατοστά, συγκριτικά.

Advertisement

Πέραν αυτών, αλλαγές έγιναν και στο εσωτερικό του «Barbie Dream Bronco» με το λευκό δέρμα να καλύπτει τα καθίσματα στα οποία οι ραφές σχηματίζουν ρόμβο. Τέλος, το μαύρο πλαστικό στο ταμπλό έχει αντικατασταθεί με λευκό, επίσης.

Οι άνθρωποι της Bayshore Automotive ανακοίνωσαν ότι προτίθενται να πουλήσουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και η τιμή του ορίστηκε στα 89.890 δολάρια (περίπου 82,500 ευρώ, τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το ολοκαίνουργιο Ford Bronco
Ποιο είναι το παρατσούκλι του Ford Bronco;
Το ιδανικό αυτοκίνητο για τη μέρα της κρίσης

Advertisement