Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα ονειρεμένο restomod Ford Bronco από την Icon

Ελλάδα 13:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα ονειρεμένο restomod Ford Bronco από την Icon

ΝΕΑ

Ένα ονειρεμένο restomod Ford Bronco από την Icon

ΝΕΑ

Με το συγκεκριμένο restomod του αυθεντικού Ford Bronco, η Icon που ασχολείται επισταμένα με το αντικείμενο, γιορτάζει το ορόσημο της κατασκευής 100 αυτοκινήτων του είδους.

Advertisement
Advertisement

Το 100ο Bronco του 1974 της Icon είναι ένα αριστούργημα που συνδυάζει κλασικά και σύγχρονα στοιχεία, με κινητήρα Coyote V8 κάτω από το εμπρός καπό.

Η αμερικανική εταιρεία που ανακατασκευάζει κατά παραγγελία μοντέλα του παρελθόντος, κάνει προφανώς πολύ καλή δουλειά με το Ford Bronco της δεκαετίας του ’70, οπότε και οι πελάτες της έχουν φτάσει τους 100 μέχρι στιγμής. Το νούμερο 100 της ιδιαίτερης αυτής «συλλογής» είναι το Bronco που έχουμε στις φωτογραφίες μαζί με το σύγχρονο αντίστοιχο.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το εμπρός καπό έχει ένα Coyote V8 με χωρητικότητα 5,0 λίτρων το οποίο συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο τεσσάρων ταχυτήτων. Τα φρένα είναι αναβαθμισμένα και προέρχονται από τη Brembo. Η εταιρεία χρησιμοποίησε το πακέτο σχεδίασης New School της ως βάση για το «Bronco 100»- όπως λέγεται το συγκεκριμένο.

Πέρα από τα στοιχεία που συνθέτουν το εκσυγχρονισμένο αμάξωμα αλλά και τα αντίστοιχα της εσωτερικής σχεδίασης, το Bronco 100 διαθέτει επίσης σημαντικές αναβαθμίσεις, όπως είναι εκείνες της ανάρτησης που πλέον έχει ελατήρια της Eibach, αγωνιστικά αμορτισέρ από τη Fox. Η εξάτμιση είναι από ανοξείδωτο χάλυβα και το σύνολο είναι προϊόν της αγαστής συνεργασίας της Icon με τον ιδιοκτήτη που όπως μας λέει η εταιρεία, ήταν σε όλη τη διαδικασία πολύ κοντά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η βασική BMW XM 50e (+video)
Το Passat φεύγει, το VW ID. 7 έρχεται
Νέα μείωση τιμών από την Tesla!