Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα ήταν ένα μικρότερο Tesla Cybertruck;

Ελλάδα 16:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς θα ήταν ένα μικρότερο Tesla Cybertruck;

ΝΕΑ

Πώς θα ήταν ένα μικρότερο Tesla Cybertruck;

ΝΕΑ

Ακόμα περιμένουμε να δούμε το Tesla Cybertruck να μπαίνει στην παραγωγή… Αυτό, όμως, δεν απαγορεύει τις σκέψεις για τη δημιουργία και ενός αντίστοιχου μικρότερου μοντέλου που θα βασίζεται στο Model Y.

To Tesla Cybertruck έχει καταλήξει να είναι ένα από τα «ανέκδοτα» της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας με τη διαρκή αναβολή της κατασκευαστικής διαδικασίας του.

Το πρόσφατο σενάριο αναφέρει ότι αυτή θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2023 -τουλάχιστον αυτή είναι η ενημέρωση από τον ίδιο τον Elon Musk, τον ιδρυτή της εταιρείας. Το ξεχωριστό και φουτουριστικό pickup μοντέλο είχε ξεκινήσει ως ένα από τα πιο καινοτόμα που έχουν δημιουργηθεί την τελευταία δεκαετία αλλά αποδείχτηκε ότι η Tesla δεν ήταν σε θέση να το εντάξει στην γκάμα της σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Οι φίλοι της εταιρείας, πάντως, δεν φαίνεται να επηρεάζονται από τη συγκεκριμένη καθυστέρηση και έχουν στο μυαλό τους και άλλα αντίστοιχα μοντέλα. Σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα Teslarati -όπως και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης- δημοσιεύτηκαν εικόνες δημιουργημένες σε υπολογιστή στις οποίες εμφανίζεται ένα πιθανό αντίστοιχο pickup μοντέλο το οποίο θα βασίζεται στο πάτωμα του Model Y.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τον διακαή πόθο των ανθρώπων που δημιούργησαν τις συγκεκριμένες εικόνες, ένα τέτοιο όχημα θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη, τουλάχιστον εμπορικά. Θα ήταν ευκολότερο να κατασκευαστεί, μιας και υπάρχει ήδη η πλατφόρμα, και πιο προσιτό οικονομικά για όσους θα ήθελαν να το αποκτήσουν και να μην χρειάζεται να περιμένουν πότε θα εμφανιστεί το Cybertruck.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τέλος οι παραγγελίες για Tesla Cybertruck για την Ευρώπη
Tesla Cybertruck: Ένα pick-up με αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα;
Tesla Cybertruck: Nέες εκδόσεις και ας μην έχει καν παρουσιαστεί