Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα είναι το εσωτερικό του Renault Kardian;

Ελλάδα 23:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς θα είναι το εσωτερικό του Renault Kardian;

ΝΕΑ

Πώς θα είναι το εσωτερικό του Renault Kardian;

ΝΕΑ

Η σταδιακή αποκάλυψη στοιχείων για το νέο crossover μοντέλο της Renault συνεχίζεται. Αυτή τη φορά, οι πληροφορίες σχετίζονται με το εσωτερικό του.

Advertisement
Advertisement

Στις 25 Οκτωβρίου η Renault πρόκειται να παρουσιάσει ένα καινούργιο μοντέλο της το οποίο προορίζεται για τη Νότια Αμερική.

Πριν από λίγες ημέρες μάθαμε ότι θα ονομάζεται Kardian και είδαμε φωτογραφίες στις οποίες φαίνονταν λεπτομέρειες από το αμάξωμά του.

Μάλιστα, τα στελέχη της γαλλικής εταιρείας δήλωσαν ότι πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της με το οποίο σηματοδοτείται η νέα, δυναμική εμπορική πολιτική της σε αγορές εκτός Ευρώπης.

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη φορά, η γαλλική εταιρεία άφησε να… διαρρεύσει φωτογραφία από το εσωτερικό του. Επιμελώς σκοτεινή, ώστε να μην είναι πλήρως αποκαλυπτική, επιτρέπει να διακρίνουμε τη διαμόρφωση του ταμπλό και της κονσόλας, το τιμόνι, τον εσωτερικό φωτισμό και τον μοχλό ταχυτήτων του αυτόματου κιβωτίου.

Σύμφωνα με όσα διακρίνονται, η κεντρική οθόνη αφής θα είναι 8,0 ιντσών. Το τιμόνι του είναι τριάκτινο (με την κάθετη ακτίνα να αποτελείται από δύο μπάρες) και στο κέντρο του υπάρχει το καινούριο εμπορικό σήμα της Renault (το ονομαζόμενο «Nouvel’R»).

Advertisement

Ο πίνακας οργάνων είναι σκοτεινός, κάτι που δεν μας αφήνει να καταλάβουμε εάν αυτός θα είναι κλασικός (αναλογικός) ή ψηφιακών ενδείξεων. Στον εξοπλισμό του Kardian θα περιλαμβάνεται και το σύστημα «Multi-Sense».

Advertisement

Θυμίζουμε ότι μέσω αυτού, ο οδηγός δύναται να αλλάζει την αμεσότητα μετάδοσης της ροπής, όπως και τον χρωματισμό στην οθόνη του ταμπλό και του εσωτερικού φωτισμού.

Αναλυτικά στοιχεία για το καινούργιο μοντέλο της Renault (το οποίο βασίζεται στο Dacia Sandero) θα ανακοινωθούν στις 25 Οκτωβρίου, όταν θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του στο Ρίο ντε Τζανέιρο, την πόλη της Βραζιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι οδηγούν οι παίκτες του Ολυμπιακού;
Τέλος ο Όμιλος Renault Alliance όπως τον ξέρουμε
Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της Ampere

Advertisement