Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα φανταζόσασταν έτσι τη νέα Lancia Ypsilon;

Ελλάδα 10:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα φανταζόσασταν έτσι τη νέα Lancia Ypsilon;

ΝΕΑ

Θα φανταζόσασταν έτσι τη νέα Lancia Ypsilon;

ΝΕΑ

Το νέο Lancia Ypsilon κάποιοι πιστεύουν ότι θα είναι μείξη Peugeot 208 και Opel Corsa.

Advertisement
Advertisement

Η δυναμική αναγέννηση της Lancia έχει ξεκινήσει, με την ιταλική μάρκα να ετοιμάζεται τα επόμενα χρόνια να ξαναμπεί στις αγορές με μια ξεχωριστή γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η αρχή θα γίνει με τη νέα Ypsilon η οποία θα είναι βασισμένη στην πλατφόρμα της Stellantis, θα είναι αμιγώς ηλεκτρική και σίγουρα σχεδιαστικά θα συνδυάζει τις παραδοσιακές γραμμές της Lancia με το φουτουριστικό αποτύπωμα της νέας γενιάς.

Κάποιοι έχουν ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουν τη νέα Ypsilon αφήνοντας την φαντασία τους να οργιάζει, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι όπως η kdesign η οποία έχει «πιάσει» το νόημα και φαίνεται να έχει ετοιμάσει ένα αρκετά γοητευτικό νέο Lancia.

Advertisement
Advertisement

Στο ψηφιακό σχέδιο που παρουσίασε η kdesign φαίνεται ένα μικρών διαστάσεων μοντέλο το οποίο θυμίζει κάτι από Stellantis. Το αυτοκίνητο φέρνει στοιχεία από Opel Corsa και Peugeot 208 με πιο εκλεπτυσμένες γραμμές, πιο καθαρές επιφάνειες, ξεφεύγοντας πολύ από την προηγούμενη γενιά της Ypsilon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KDesign AG – (@kdesignag)

Advertisement

Εν αναμονή λοιπόν της νέας Lancia Ypsilon η οποία θα παρουσιαστεί το 2024 ας αρκεστούμε σε αυτό το ενδιαφέρον σχεδόν μέχρι να δούμε περισσότερα επίσημα πλέον σχέδια από τους Ιταλούς. Μετά την Ypsilon η Lancia έχει προγραμματίσει το 2026 να παρουσιάσει ένα εντελώς νέο μοντέλο το οποίο θα αποτελέσει την ναυαρχίδα της και το 2028 θα έχουμε τη νέα Delta.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τη λιγουρεύεστε; Lancia Delta Integrale έτοιμη για το Σαφάρι!
Μία από τις 310 Lancia Martini 6 βγαίνει στο σφυρί
Το… αρχαίο Lancia Ypsilon συνεχίζει ακάθεκτο και ανανεωμένο!