Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιός αγοράζει 100.000 EV από την BYD;

Ελλάδα 13:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιός αγοράζει 100.000 EV από την BYD;

ΝΕΑ

Ποιός αγοράζει 100.000 EV από την BYD;

ΝΕΑ

Η BYD, απασχολεί συχνότερα την επικαιρότητα στα αυτοκινητικά δρώμενα επί ευρωπαϊκού εδάφους. Αυτή τη φορά η φιλόδοξη κινεζική εταιρεία έχει έναν καλό λόγο για να το πράξει.

Advertisement
Advertisement

Το εταιρικό σύνθημα της BYD είναι ταυτόχρονα και η ονομασία της. «Build Your Dreams» είναι αυτό και όπως φαίνεται από τις εξελίξεις έφτιαξε και ζει το δικό της όνειρο.

Η προσπάθειά της να επεκταθεί στην Ευρώπη έχει ξεκινήσει πριν από περίπου μία πενταετία. Πρόσφατα, αυτή έγινε ουσιαστικότερη με την απόφαση να αρχίσει τις πωλήσεις των αμιγώς ηλεκτροκίνητων μοντέλων της σε περισσότερες χώρες της Γηραιάς Ηπείρου.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, τώρα υπάρχει μία ακόμα εξέλιξη η οποία θα βοηθήσει την BYD να πετύχει καλύτερα τον εμπορικό στόχο της. Όπως ανακοινώθηκε, η Sixt, η γνωστή εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, υπέγραψε συμφωνία με αυτή για να αγοράσει 100.000 αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματά της ως το τέλος της δεκαετίας που διανύουμε.

Τα στελέχη της Sixt έχουν δηλώσει ότι ως το 2030 σκοπεύουν να αποτελείται το 70%-90% του συνολικού στόλου της από αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα για να τα χρησιμοποιούν οι πελάτες της. Εκτός των μοντέλων της BYD, εκπρόσωπος της Sixt ανακοίνωσε ότι από ως το τέλος του 2022 θα προσφέρει στους πελάτες της 20 διαφορετικά ηλεκτρικά μοντέλα «περιλαμβάνοντας αυτά των Audi, Opel, Renault, BMW, Peugeot, Tesla και τώρα της BYD», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με ποια μοντέλα θα ξεκινήσει η BYD στην Ευρώπη;
Τι σας θυμίζει το ηλεκτρικό κουπέ της BYD;
Έρχεται το BYD Han