Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

SIXT: Δίνει λύσεις για κάθε ανάγκη

Ελλάδα 20:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SIXT: Δίνει λύσεις για κάθε ανάγκη

ΝΕΑ

SIXT: Δίνει λύσεις για κάθε ανάγκη

ΝΕΑ

Για την SIXT η ιδανική σχέση με τον πελάτη αποτελεί αυτοσκοπό και η απόλυτη ικανοποίησή του τίθεται σε πρώτη προτεραιότητα.

Advertisement
Advertisement

Είναι γεγονός πως η κατοχή ενός αυτοκινήτου εκτός από την ελευθερία κινήσεων και έκφρασης συνεπάγεται και με οικονομικές υποχρεώσεις, που μεταβάλλονται από όχημα σε όχημα και ενίοτε μπορούν να γίνουν δυσβάσταχτες. Παράλληλα και με τις αλλαγές στις ανάγκες κινητικότητας που καθορίζονται και από το σύγχρονο τρόπο ζωής όλο και πιο πολλοί είναι οι Έλληνες που απομακρύνονται από την παραδοσιακή επιλογή της αγοράς ιδιοκτησίας ενός αυτοκινήτου, για την οποία πρέπει να επενδύσουν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Σε όλη αυτήν τη μεταστροφή και την αλλαγή νοοτροπίας και προσέγγισης συνέβαλε τα μέγιστα και η πανδημία, η οποία δημιούργησε ακόμα πιο μεγάλη αβεβαιότητα και ώθησε τους Έλληνες να αναζητήσουν και να εστιάσουν σε πιο “ασφαλείς” τρόπους κάλυψης των αναγκών μετακίνησής τους.

Advertisement
Advertisement

Η αναζήτηση αυτών των πιο “ασφαλών¨ λύσεων σε ότι αφορά το mobility, για να χρησιμοποιήσουμε το δόκιμο αγγλικό όρο, ώθησε και τις εταιρείες μίσθωσης αυτοκινήτων στην ανάπτυξη νέων και καινοτόμων υπηρεσιών που σκοπό έχουν να κάνουν τη ζωή όλων πιο ασφαλή, εύκολη και προσιτή. Τόσο από οικονομικής άποψης όσο και πρακτικής με βάση την καθημερινότητα.

Πρωτοπόρος σε αυτές τις εξελίξεις είναι η SIXT, η οποία αφενός ξέρει να αφουγκράζεται τις νέες τάσεις και τις ανάγκες του καταναλωτή και αφετέρου, χάρη στην πολυετή και διεθνή της εμπειρία, έχει πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο των εμπορικών της δραστηριοτήτων, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις με σκοπό να ικανοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε ανάγκη, τόσο ιδιωτών όσο και εταιριών, που προκύπτει.

Advertisement

Οι τρεις πρωτοποριακές προτάσεις της SIXT

Η SIXΤ προσφέρει  πλήρη και ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών αξιοποιώντας με τον τρόπο αυτό και τους τρείς  βασικούς πυλώνες της λειτουργίας της, καλύπτοντας όπως προαναφέραμε κάθε ανάγκη. Καταρχήν μέσω της μηνιαίας υπηρεσίας μίσθωσης, SIXT+.

Advertisement

Όποιος επιλέξει το SIXT+ έχει τη δυνατότητα μίσθωσης αυτοκινήτου για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί και μάλιστα με σταθερή μηνιαία συνδρομή. Στην πράξη το μόνο που πρέπει να κάνει κανείς είναι αρχικά να επιλέξει το αυτοκίνητο που προτιμά, και καλύπτει τις ανάγκες του! και να το παραλάβει άμεσα, μέσα σε 48 μόλις ώρες -κάτι ιδιαίτερα σημαντικό ειδικά αυτήν την περίοδο που οι παραδόσεις καινούργιων αυτοκινήτων γίνονται μετά από αναμονή πολλών μηνών- με 0% προκαταβολή, χωρίς έξοδα χρηματοδότησης και με δικαίωμα επιστροφής, χωρίς καμία επιβάρυνση, ανά πάσα στιγμή. Με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα και τις παροχές είναι προφανές ότι η υπηρεσία SIXT+ αποτελεί την πιο συμφέρουσα λύση μετακίνησης για εταιρείες και ιδιώτες.

Η δεύτερη υπηρεσία  που προσφέρει η SIXT είναι το  SIXT Leasing. Πρόκειται για την πιο συμφέρουσα υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης και όποιος την επιλέξει,  κάνει χρήση του ολοκαίνουριου αυτοκίνητού του, καταβάλλοντας ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα,  ενώ η SIXT αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα: την ιδιοκτησία και κατά συνέπεια όλα τα βάρη που αυτή συνεπάγεται, χωρίς καμία επιπλέον ενασχόληση και εμπλοκή του οδηγού.

Advertisement

Έτσι και εδώ, όπως και στη μηνιαία υπηρεσία μίσθωσης, SIXT+, η SIXT επωμίζεται τις δαπάνες αγοράς και τα έξοδα χρηματοδότησης, καθώς και την καταβολή τελών κυκλοφορίας, τα κόστη συντήρησης ή επισκευής, ενώ παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, δημιουργώντας  ένα επιπλέον αίσθημα ασφάλειας στον οδηγό του αυτοκινήτου.  

Τρίτη επιλογή είναι η υπηρεσία βραχυχρόνιας ενοικίασης, SIXT Rent a Car, που απευθύνεται σε όσους χρειάζονται ένα αυτοκίνητο για λίγες μόνο μέρες. Η υπηρεσία SIXT Rent a Car διαθέτει και προτείνει λύσεις για κάθε ανάγκη με μια πλήρη και ευρεία γκάμα οχημάτων που περιλαμβάνει από Sport, Sedan, City, SUV μέχρι και Luxury, Pick-Up και Van μοντέλα που εξασφαλίζουν απόλυτα ασφαλείς και γρήγορες μετακινήσεις και κατά συνέπεια τόσο την αποπρόσκοπτη κάλυψη των επαγγελματικών υποχρεώσεων όσο και τις πραγματικά ξέγνοιαστες διακοπές. Η υπηρεσία SIXT Rent a Car είναι διαθέσιμη σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια και τους πιο σημαντικούς προορισμούς της χώρα μας.

Από όλα όσα προαναφέραμε είναι σαφές πως η SIXT παρέχει Premium λύσεις κινητικότητας σε όλους τους ιδιώτες και επαγγελματίες, για όσο χρόνο επιθυμούν.

Ταυτόχρονα η SIXT αποτελεί ιδανικό συνεργάτη των εταιρειών που αναζητούν μία ευέλικτη λύση μετακίνησης για τους εργαζομένους τους χωρίς γραφειοκρατία, ψιλά γράμματα, κρυφές χρεώσεις και πολύπλοκα logistics

Για περισσότερες πληροφορίες: sixt.gr.