Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tο νέο Dacia Sandero Stepway μπορεί να σε εκπλήξει

Ελλάδα 17:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο νέο Dacia Sandero Stepway μπορεί να σε εκπλήξει

ΝΕΑ

Tο νέο Dacia Sandero Stepway μπορεί να σε εκπλήξει

ΝΕΑ

Δεν γίνεται να μην το διακρίνεις από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα γύρω σου. Το νέο Dacia Sandreo Stepway ξεχωρίζει με τη σχεδίασή του και τα αισθητικά χαρακτηριστικά του. Όμως, δεν είναι μόνα αυτά. Έχει πολλές αρετές, πολλά περισσότερα να σου προσφέρει και να σε αφήσει έκπληκτο.

Advertisement
Advertisement

Ξέρουμε τι θα πείτε. «Είναι Dacia, άρα έχει πολύ υψηλό value for money». Είναι αλήθεια. Όμως, επίσης είναι αλήθεια ότι αυτό είναι απλώς ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του νέου Sandero Stepway.

H προσωπικότητά του συνίσταται από πληθώρα άλλων χαρακτηριστικών του τα οποία θα τα διαπιστώσεις και θα εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο τόσο το crossover μοντέλο όσο και την Dacia.

Η εντυπωσιακή παρουσία του, με τις κομψές αλλά δυναμικές γραμμές, η αισθητική των φώτων LED εμπρός και πίσω, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά τού αμαξώματος και οι μπάρες οροφής δημιουργούν ένα ξεχωριστό σύνολο που δεν έχει όμοιό του στην κατηγορία (και όχι μόνο σε αυτή).

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, η προσωπικότητά τού νέου Sandero Stepway ενισχύεται και κορυφώνεται από τα στοιχεία του που δεν είναι άμεσα ορατά. Η σύγχρονη διαμόρφωση του εσωτερικού, με την απαράμιλλη πρακτικότητα, την ευρυχωρία για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, την καλή θέση οδήγηση και τον πλούσιο εξοπλισμό ακόμα και στη βασική έκδοσή του είναι κάποια από αυτά που περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Advertisement

Η ποιότητα των υλικών και το φινίρισμά τους, οι πολλοί, έξυπνα διαμορφωμένοι και εύχρηστοι χώροι για τοποθέτηση μικροαντικειμένων σε όλη την καμπίνα, η ευκολία που προσφέρει το Sandero Stepway στους επιβάτες να βολευτούν αμέσως και να νοιώσουν άνετα και η αίσθηση αυτοκινήτου μεγαλύτερης κατηγορίας είναι κάτι που τα αντιλαμβάνεσαι μόλις βρεθείς εντός του.

Advertisement

Η άνετη ανάρτησή του, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, το χαμηλό επίπεδο θορύβου στο ταξίδι, η έγχρωμη οθόνη 8,0 ιντσών και η δυνατότητα διασυνδεσιμότητας smartphone («Android Auto» και Apple CarPlay») είναι επιπλέον στοιχεία που κάνουν το Sandero Stepway να διακρίνεται.

Τα χαρακτηριστικά του δεν περιορίζονται μόνο στα παραπάνω αλλά επεκτείνονται και στον βασικό τομέα των κινητήρων με τους οποίους διατίθεται το crossover μοντέλο της Dacia. Οι σύγχρονοι, αποδοτικοί, turbo βενζινοκινητήρες 1.0 TCe των 90 ίππων και 1.0 TCe LPG των 100 ίππων προσφέρουν μεγάλη οικονομία καυσίμου και πολύ καλές επιδόσεις.

Advertisement

Ιδίως ο 1.0 TCe LPG, που μπορεί να λειτουργήσει τόσο με αμόλυβδη βενζίνη όσο και με υγραέριο κίνησης, επιτρέπει τη μέγιστη οικονομία χρημάτων και την πολύ μεγάλη αυτονομία κίνησης. Επίσης, το γεγονός ότι το Sandero Stepway διατίθεται με εργοστασιακό σύστημα LPG σημαίνει την υψηλή ασφάλεια και εγγύηση. Φυσικά, όλα αυτά προσφέρονται σε πολύ ελκυστικές τιμές αγοράς, κάτι που είναι απαραίτητή συνθήκη στις ημέρες μας.

Τα πλεονεκτήματα του Dacia Sandero Stepway είναι πολλά και το κάνουν απαράμιλλο ως αγορά καινούργιου αυτοκινήτου. Βεβαίως δεν περιορίζονται μόνο στην έννοιά αυτή, αλλά αποτελούν κάτι περισσότερο. Είναι αρετές, είναι αξίες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το επόμενο Dacia Sandero θα είναι εξηλεκτρισμένο
Dacia Jogger: Το πιο προσιτό 7θέσιο της αγοράς!
Dacia: Ταξίδι στις Άλπεις