Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται το σπίτι – όνειρο κάθε petrolhead!

Ελλάδα 5:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται το σπίτι – όνειρο κάθε petrolhead!

ΝΕΑ

Πωλείται το σπίτι – όνειρο κάθε petrolhead!

ΝΕΑ

Μπορεί να μη φαίνεται καθαρά από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν την αγγελία για την πώλησή του αλλά το συγκεκριμένο σπίτι στην Pensylvania των ΗΠΑ, έχει 25 θέσεις parking!

Advertisement
Advertisement

Με πολύ μεγάλους, λειτουργικούς χώρους για την οικογένεια και… 25 θέσεις parking, το σπίτι αυτό «μιλάει» στην καρδιά των petrolheads.

Εξωτερικά, λίγα πράγματα προδίδουν την ξεχωριστή του σχεδίαση. Ίσως κοιτώντας πιο προσεκτικά τη φωτογραφία της πρόσοψης, να διακρίνει κάποιος πως το σπίτι αυτό έχει ένα χώρο μέσα στο εμβαδό του, που είναι αφιερωμένος σε αυτοκίνητα– σαν να είναι έκθεση ή μουσείο αυτοκινήτου. Το σπίτι βρίσκεται μέσα σε μια έκταση 30 στρεμμάτων όπου βρίσκει κανείς μονοπάτια για πεζοπορία, κυνήγι και ιππασία αλλά και διαδρομές για «γουρούνες» (ATV). Είναι επίσης πλήρως διαμορφωμένο με πέτρινες κολόνες, καθώς και μια λίμνη γεμάτη με Koi και αόρατη περίφραξη.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του δεν είναι η τεράστια κουζίνα του (που όμως μπορεί να αποτελέσει το άλλοθι για την επιλογή του στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας) αλλά garage που συνολικά καλύπτει ένα εμβαδόν 500 τετραγωνικών μέτρων και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 25 οχήματα.

Προφανώς, αυτό είναι το όνειρο του συλλέκτη αυτοκινήτων και όπως συμβαίνει στους περισσότερους από αυτούς, υπάρχει και «διακεκριμένος» χώρος για να φιλοξενούνται «τα τρία καλύτερα». Για αυτά, υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας μέσα στο σπίτι, εκεί όπου μπορεί να συνδυάζει κάποιος κι άλλες δραστηριότητες, όπως ένα κλειστό ιδιωτικό γυμναστήριο.

Advertisement

Το κόστος για το συγκεκριμένο σπίτι, έτσι όπως παρουσιάζεται στην αγγελία του Realtor, είναι στα 1.750.000 δολάρια (1,43 εκατομμύρια ευρώ). Φυσικά μπορεί να ακούγεται μεγάλο το ποσό αλλά για κάποιον που έχει ήδη 25 ακριβά αυτοκίνητα σε μια συλλογή, είναι πολύ πιθανό το κόστος για το σπίτι να του φαίνεται φυσιολογικό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
“Πακέτο” McLaren 765 LT και super σπίτι με garage, μόλις με 13,5 εκατ. ευρώ
Δείτε μια επική συλλογή αυτοκινήτων (VIDEO)
Mια BMW M1 διακοσμητική στον τοίχο! (VIDEO)