Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια BMW M1 διακοσμητική στον τοίχο (+VIDEO)

Ελλάδα 22:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια BMW M1 διακοσμητική στον τοίχο (+VIDEO)

ΝΕΑ

Μια BMW M1 διακοσμητική στον τοίχο (+VIDEO)

ΝΕΑ

Δεν είναι πολλές. Από το 1978 έως το 1981, κατασκευάστηκαν μόλις 453 M1 από τη BMW και το γεγονός αυτό κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη την επιλογή ενός συλλέκτη να κρεμάσει τα απομεινάρια 2 τρακαρισμένων Μ1 (ως ένα) στον τοίχο του γκαράζ του.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Το μοναδικό για πολλούς πραγματικό supercar που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής η BMW, είναι η Μ1. Το μοντέλο που έχει δημιουργήσει ένα μύθο γύρω του, έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές και όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, μια και παρήχθη μόλις σε 453 αντίτυπα την περίοδο 1978- 1981, δεν είναι καθόλου εύκολο να βρει κάποιος ένα και καθόλου φτηνό για να το αποκτήσει (αν το βρει να πουλιέται). Το 2015, ένας από τους φανατικότερους του μοντέλου, βρήκε ένα τρακαρισμένο με εκτεταμένη ζημιά μπροστά και με συνοπτικές διαδικασίες το έκανε δικό του.

Advertisement
Advertisement

bmw M1 boi 530

Μετά από καιρό, βρέθηκε άλλο ένα με ανάλογα μεγάλη ζημιά πίσω. Η κίνηση δεν άργησε να γίνει για να κάνει και το δεύτερο δικό του. Από το να φτιάξει με την «ένωση» των δύο, ένα λειτουργικό αμφίβολης ποιότητας, προτίμησε να κρατήσει τον κινητήρα σε ένα stand για να παίζει το ρόλο του ξεχωριστού εκθέματος και με την «σύνδεση» των δύο κομματιών, να φτιάξει μια M1 την οποία ανήρτησε στον τοίχο του (πολυτελούς) garage του. Το πολύ ενδιαφέρον time lapse video που έχουμε εδώ, μας δίνει μια ιδέα για το πώς πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση του αυτοκινήτου στον τοίχο.