Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε μία επική συλλογή αυτοκινήτων (+video)

Ελλάδα 13:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε μία επική συλλογή αυτοκινήτων (+video)

ΝΕΑ

Δείτε μία επική συλλογή αυτοκινήτων (+video)

ΝΕΑ

Ο Pablo Perez Companc έχει μία συλλογή από τρόπαια (λόγω της αγωνιστικής του καριέρας) αλλά και ένα γκαράζ γεμάτο από σπάνια αυτοκίνητα. Μάλιστα έχει ένα Pagani Zonda R στο… σαλόνι του.

Advertisement
Advertisement

 

Έχουμε δει (σε sites αλλά και δια ζώσης) πολλές εκπληκτικές συλλογές αυτοκινήτων όλα αυτά τα χρόνια. Πρόσφατα, μέσω διαδικτύου ανακαλύψαμε πως πολλές από αυτές υπάρχουν στην Αμερική σε κλιματιζόμενα γκαράζ. Σε αυτές συχνά μας εντυπωσιάζει τόσο η σπανιότητα, όσο και η ποσότητα των οχημάτων. Η συλλογή, που σας παρουσιάζουμε (την ανακάλυψε ο «Shmee 150» ή Tim Burton (Βρετανός YouTuber) είναι μικρή σε μέγεθος αλλά διαθέτει μερικά απίστευτα σπάνια αυτοκίνητα τόσο για το δρόμο όσο και για τις πίστες. Είναι επίσης το ακριβώς αντίθετο από ένα μουσείο αυτοκινήτων, που μένουν ακίνητα και ναι, ο ιδιοκτήτης αυτού του επικού γκαράζ έχει επίσης ένα διαμέρισμα με ένα φοβερό αμάξωμα από Pagani Zonda R στο σαλόνι του.

Advertisement
Advertisement

Ο «Shmee150» έχει όλες τις πληροφορίες όταν πρόκειται για τρελές συλλογές και κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στο Μαϊάμι, είχε την ευκαιρία να δει αυτό το ιδιαίτερο garage. Η συλλογή ανήκει στο Instagrammer @ 69rideordie, αν και μερικοί από εσάς μπορεί να τον γνωρίσετε καλύτερα ως Pablo Perez Companc, από τους αγώνες αυτοκινήτων στις ΗΠΑ. Όπως αντιλαμβάνεστε, από την ιδιότητα του ιδιοκτήτη τους τα οχήματα αυτής της συλλογής σίγουρα δεν είναι εκθεσιακά πρωτότυπα τα οποία μένουν ακίνητα. Στο κεντρικό stand βρίσκεται ένα «Pagani Zonda Revolucion», ένα από τα πέντε, που κατασκευάστηκαν ποτέ, και σύμφωνα με τον «Shmee», αυτό εδώ έχει κάνει πολλούς γύρους σε πίστες των Η.Π.Α. και στο εξωτερικό.

Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε στο video, η συλλογή επικεντρώνεται στα αγωνιστικά αυτοκίνητα, κάτι που δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, αφού ο ιδιοκτήτης είναι οδηγός αγώνων. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το γκαράζ είναι γεμάτο από… ελαστικά. Οι Porsche 911 GT2 RS και Lamborghini Gallardo Squadra Corse είναι θαυμάσιες αλλά τις καρδιές μας «κλέβει» η γωνία με τα αυτοκίνητα ράλλυ WRC.

Advertisement

Όμως το πιο εκπληκτικό κομμάτι της συλλογής, δεν είναι στο γκαράζ, αλλά σε ένα… παραθαλάσσιο διαμέρισμα και είναι ένα Pagani Zonda R στο καθιστικό. Είναι μόνο το αμάξωμα, αλλά είναι πραγματικό κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα και μεγάλο σπόιλερ. Είναι τοποθετημένο πλάγια και χρησιμεύει ως διαχωριστικό τοίχωμα μεταξύ των δωματίων. Τώρα πόσο σωστό είναι να χρησιμοποιείτε ένα Pagani Zonda R ως τοίχο, αυτό είναι στην κρίση σας. Για τους φίλους του αυτοκινήτου πάντως είναι το ανώτερο επίπεδο της εσωτερικής διακόσμησης.

 

Advertisement