Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Πακέτο» McLaren 765LΤ και super σπίτι με garage, μόνο 13,5 εκ. ευρώ

Ελλάδα 13:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Πακέτο» McLaren 765LΤ και super σπίτι με garage, μόνο 13,5 εκ. ευρώ

ΝΕΑ

«Πακέτο» McLaren 765LΤ και super σπίτι με garage, μόνο 13,5 εκ. ευρώ

ΝΕΑ

Ένα εξαιρετικής αισθητικής garage σχεδιασμένο από τη McLaren μπορεί να είναι δικό σας με 13,5 ευρώ. Στην τιμή, περιλαμβάνονται ένα σπίτι στον ψηλότερο όροφο του κτιρίου και μια McLaren 765LT.

Advertisement
Advertisement

Οι McLaren και η Pendry Residences West Hollywood ενώνουν τις δυνάμεις τους για να χτίσουν ένα μοναδικό «πακέτο» σπιτιού, garage και αυτοκινήτου.

Ονομάστηκε “The Show Room”, το γκαράζ, καθώς διαθέτει μπάνιο και χώρο για έως και πέντε διαφορετικά οχήματα. Ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να το προσαρμόζει ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του. Η εταιρεία λέει ότι πως αυτό είναι το στοιχείο που εκτοξεύει την αξία της συγκεκριμένης πρότασης, η οποία έχει υλοποιηθεί –ως πρόταση- με τη συνεργασία των EYRC Architecture και McLaren Automotive. Στην εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα για την προβολή του «πακέτου», βλέπουμε πως στο garage μπορεί να υπάρξει χώρος για καθιστικό και ψυχαγωγία, καθώς και ένα κανονικό μπαρ.

Advertisement
Advertisement

Το γκαράζ συνδέεται με το σπίτι με ένα ιδιωτικό, ξεχωριστό από των υπολοίπων, ασανσέρ. Το σπίτι έχει εμβαδό 280 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, ένα δωμάτιο-ντουλάπα και εξωτερική βεράντα 20 τετραγωνικών μέτρων. Η κατοικία και το γκαράζ πωλούνται ως πακέτο έναντι 13,5 εκατομμυρίων ευρώ και στην κατοχή αυτών, έρχεται να προστεθεί και η χρήση μιας McLaren 765LT. Έστω και αν είναι για ένα χρόνο μόνο, καθώς αυτό προβλέπει το συμβόλαιο, μάλλον δεν είναι και λίγο για ένα αυτοκίνητο που έχει ήδη εξαντληθεί και δεν μπορεί να το βρει κανείς να το αγοράσει καινούργιο. Όλα τα παραπάνω όμορφα, συμβαίνουν στο Hollywood μια και εκεί όπως όλοι ξέρουν, το χρήμα που κυκλοφορεί μπορεί να δικαιολογήσει ένα τέτοιο «πακέτο» από πολλούς που θέλουν και μπορούν να ζήσουν σε ένα διαφορετικό επίπεδο, σε μια διαφορετική πραγματικότητα.

Δείτε επίσης:

Advertisement

To Tesla Cybertruck στους δρόμους του L.A. (VIDEO)

Πως θα ήταν με τον κινητήρα εμπρός η McLaren 765LT;

Advertisement

Το κηνύγι της απώλειας βάρους για την McLaren 765LT (VIDEO)

 

 

Advertisement