Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται Mercedes-Benz CLK GTR ακριβότερα από Bugatti!

Ελλάδα 19:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται Mercedes-Benz CLK GTR ακριβότερα από Bugatti!

ΝΕΑ

Πωλείται Mercedes-Benz CLK GTR ακριβότερα από Bugatti!

ΝΕΑ

Ο ήχος του Drum roll, ακούγεται και το ποσό των 11.100.000 ευρώ ανακοινώνεται ως η τιμή πώλησης μίας Mercedes-Benz CLK GTR.

Advertisement
Advertisement

Πωλείται μέσω του mobile.de μία Mercedes-Benz CLK GTR σε τιμή που κάνει τις Bugatti, να ακούγονται απίστευτα φτηνές.

Με (σχεδόν) 13 εκατομμύρια ευρώ μπορείτε να αγοράσετε σχεδόν οποιοδήποτε αυτοκίνητο θέλετε, συμπεριλαμβανομένων μερικών Bugatti Chiron σε άψογη κατάσταση. Επιπλέον σας μένουν, αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να απολαύσετε τη ζωή. Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να ρίξετε ολόκληρο το ποσό σε αυτή την εξαιρετικά σπάνια Mercedes-Benz AMG CLK GTR και να γίνετε ο δεύτερος ιδιοκτήτης της.

Πωλήθηκε για πρώτη φορά το 2000, ένα χρόνο μετά το τέλος της παραγωγής της, σύμφωνα με το Mobile.de  έχει… γράψει αρκετά χιλιόμετρα για ένα τόσο ακριβό και εξωτικό αυτοκίνητο (12.300 χλμ). Είναι βαμμένη σε ασημί χρώμα με μαύρο εσωτερικό, έχει πλήρες ιστορικό σέρβις και δεν ενεπλάκη ποτέ σε ατυχήματα.

Advertisement
Advertisement

Με τόσα πολλά χρήματα που ζητά ο ιδιοκτήτης της, θα σας συνιστούσαμε να διαβάσετε τα έγγραφα παρουσία δικηγόρου, να ελέγξετε ξανά το VIN (αριθμός πλαισίου) με τη Mercedes και φυσικά να την εξετάσετε εξονυχιστικά. Βλέπετε ο πωλητής για τις φωτογραφίες που έβαλε στην αγγελία χρησιμοποίησε το… εργοστασιακό υλικό.

Advertisement

Θυμηθείτε πως κατασκευάστηκαν από την AMG 26 CLK GTR (20 κουπέ και έξι roadster) χωρίς να υπολογίζουμε τα δύο πρωτότυπα δοκιμών. Τότε, η AMG, που δεν είχε ακόμη ενσωματωθεί πλήρως στη Mercedes, συνήθιζε να εξοπλίζει τα κορυφαία μοντέλα της κινητήρες μεγάλου κυβισμού. Η CLK GTR είχε έναν ατμοσφαιρικό V12 6,9 λίτρων που απέδιδε 612 ίππους. Συνδυάστηκε με ένα εξατάχυτο (sequential) κιβώτιο ταχυτήτων, που μεταδίδει την κίνηση στους πίσω τροχούς και ήταν ικανό να πετύχει το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 344 χλμ/ώρα).

Advertisement

Αν αναρωτιέστε πως αυτός ο μονόκερος της αυτοκίνησης κατέληξε να πάρει το πράσινο φως για την παραγωγή, η απάντηση είναι για να πάρει η Mercedes-Benz, μια ειδική αναγνώριση για να μπορέσει να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα FIA GT.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται η νέα Mercedes-AMG GT Coupe
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Mercedes-AMG C 43 4MATIC
Οι Mercedes-AMG C43 και C53 έρχονται