Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο είναι αυτό το Dacia;

Ελλάδα 3:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο είναι αυτό το Dacia;

ΝΕΑ

Ποιο είναι αυτό το Dacia;

ΝΕΑ

Η Dacia δημοσίευσε μια φωτογραφία από ένα μοντέλο της το οποίο είναι σκεπασμένο για να μην φαίνονται οι λεπτομέρειές του, παρά μόνο το γενικότερο σχήμα του αμαξώματός του.

Advertisement
Advertisement

Η Dacia δεν έχει ανακοινώσει κάποιο νέο μοντέλο της το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της χρονιάς. Το νέο Duster παρουσιάστηκε πέρυσι και εφέτος αναμένεται η διάθεσή του στην αγορά.

Το Bigster είναι ακόμα στη διαδικασία των δοκιμών εξέλιξης και θα το δούμε ως μοντέλο παραγωγής εντός της επόμενης χρονιάς.

Συνεπώς, ποιο είναι αυτό το αυτοκίνητό της που εμφανίζεται σκεπασμένο; Γιατί το δημοσίευσε τώρα, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης;

Advertisement
Advertisement

Πιθανότατα, πρόκειται για το επανασχεδιασμένο Spring Electric, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της. Η ρουμανική εταιρεία θα είναι παρούσα στη διοργάνωση και μία από της ελάχιστες ευρωπαϊκές που θα συμμετέχουν σε αυτή.

Η σκόπιμα σκοτεινή φωτογραφία δεν αποκαλύπτει πολλά στοιχεία για το αυτοκίνητο. Ωστόσο, με μια προσεκτική ματιά μπορούμε να δούμε ότι το όχημα που εικονίζεται έχει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και μικρότερους προβόλους σε σχέση με ό,τι ισχύει στο Spring Electric (φωτογραφίες).

Advertisement

Επίσης, διακρίνεται η διαφορετική διαμόρφωση των φώτων, η πιο κάθετη γραμμή στο πίσω μέρος της οροφής, η (πιθανή) έλλειψη των μπαρών οροφής (οι οποίες υπάρχουν τώρα στο αυτοκίνητο) και το μεγαλύτερο ύψος του οχήματος από το έδαφος, συγκριτικά.

Advertisement

Σε λίγες ημέρες θα δούμε εάν πρόκειται για το ανανεωμένο Spring Electric. Αυτό θα γίνει όταν «τραβηχτεί το ύφασμα» που το καλύπτει, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η οποία θα διεξαχθεί από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου (2024).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Dacia Spring Extreme Electric 65
Dacia Sandrider: Στο δρόμο για το Dakar!
Στη Dacia τρελάθηκαν! Που δίνουν «τζάμπα» το Spring; (+video)

 

Advertisement