Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή θα είναι η τιμή του νέου Dacia Bigster

Ελλάδα 2:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή θα είναι η τιμή του νέου Dacia Bigster

ΝΕΑ

Αυτή θα είναι η τιμή του νέου Dacia Bigster

ΝΕΑ

Ο CEO της μάρκας αποκάλυψε το σκεπτικό για το επερχόμενο SUV, που θα λανσαριστεί έως το 2025.

Advertisement
Advertisement

Η τιμολόγηση για το Dacia Bigster, το οποίο θα φτάσει το 2025 για να ξεκινήσει τη φιλόδοξη ώθηση της μάρκα στην κρίσιμη κατηγορία C-SUV, θα ξεκινά κάτω από τις 46.000 ευρώ.

Την αποκάλυψη έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ρουμανικής μάρκας, Ντένις Λε Βο: «Εδώ είναι που η Dacia έχει νόημα, γιατί ερχόμαστε με το Bigster, σε μια απαιτητική κατηγορία και δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε με ένα απαγορευτικό ποσό».

Από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF του γκρουπ Renault–Nissan–Mitsubisihi, την ίδια που χρησιμοποιούν αυτοκίνητα όπως το Nissan X-Trail και Renault Austral.

Advertisement
Advertisement

Το ζητούμενο στη δική του περίπτωση είναι να γίνουν οι κατάλληλες επιλογές στα μηχανικά μέρη και το ψηφιακό πακέτο έτσι ώστε να καταφέρει να διατηρηθεί προσιτό οικονομικά. Στόχος της εταιρίας είναι το Bigster να μην ξεπερνά κατά πολύ την τιμή του μικρότερου Duster.

Με μήκος στα 4,6 μέτρα και σ’ αυτά τα επίπεδα τιμών, το Bigster αναμένεται να αποτελέσει άμεσο ανταγωνιστή των  Peugeot 3008 και Ford Kuga.

Advertisement

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων του ειδικού Τύπου, εάν η Dacia θα μπορούσε να ρίξει και άλλο τις τιμές του επερχόμενου μοντέλου, ο Ντε Βο ανέφερε ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο με… ανούσιες περικοπές στον εξοπλισμό του Bigster, τη στιγμή που η μάρκα έχει δημιουργήσει μια πολύ «ζεστή» σχέση με το αγοραστικό κοινό, όπως μαρτυρούν οι εξαιρετικές εμπορικές επιδόσεις της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Dacia Spring: Ηλεκτροκίνηση προσιτή σε όλους!
Το νέο Dacia Spring δίνει νόημα στην ηλεκτροκίνηση
Dacia Spring: H «άνοιξη» της ηλεκτροκίνησης

Advertisement