Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο Hollywood; Η Nissan δημιούργησε το απόλυτο σποτ (+video)

Ελλάδα 8:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο Hollywood; Η Nissan δημιούργησε το απόλυτο σποτ (+video)

ΝΕΑ

Ποιο Hollywood; Η Nissan δημιούργησε το απόλυτο σποτ (+video)

ΝΕΑ

Ένας καφές αποτελεί την αφορμή για μια συναρπαστική καταδίωξη με πρωταγωνιστή τον Καναδό Ηθοποιό Eugene Levy και πιστό σύμμαχό του το Nissan Z.

Advertisement
Advertisement

Μία, μάλλον, βεβιασμένη δήλωση αφοσίωσης στις αναζωογονητικές ιδιότητες του καφέ, και η παντελής άγνοια για τις μοναδικές συγκινήσεις που μπορεί να προσφέρει ένα καλοστημένο αυτοκίνητο ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν μια χολιγουντιανή καταδίωξη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής το Nissan Z που ξεχύνεται στους δρόμους, καλούμενο να τα βάλει με κακοποιά στοιχεία, έχοντας ως μοναδικό σκοπό να θριαμβεύσει το καλό.

Όχι, το βίντεο που θα δείτε στο τέλος του άρθρου δεν αποτελεί trailer κάποιας πολυέξοδης κινηματογραφικής παραγωγής, αλλά ένα διαφημιστικό σποτ της Nissan που θα «παίξει» στον τελικό του Super Bowl, του μεγαλύτερου τηλεοπτικού γεγονότος στις ΗΠΑ, με πάνω από 110 εκατ. τηλεθεατές.

Advertisement
Advertisement

Συμπρωταγωνιστής του Nissan Z στο «σποτάκι» είναι ο διάσημος Καναδός ηθοποιός και κωμικός Eugene Levy που ενώ πίνει αμέριμνος τον καφέ του, δέχεται ένα όμορφο δώρο, δια χειρός της πρέσβειρας της Nissan, Brie Larson: Πρόκειται για τα κλειδιά του ιαπωνικού σπορ αυτοκινήτου το οποίο θα εξελιχθεί στον πιστό σύντροφό του σε μια ξεχωριστή περιπέτεια.

Αίφνης, ο Eugene Levy εξελίσσεται στον ήρωα Dragon, για να μπουν στη συνέχεια στο παιχνίδι η Danai Gurira και ο Dave Bautista ως Hotshot και Pointman αντίστοιχα.

Advertisement

Ελικόπτερα, εκρήξεις, μοτοσικλέτες και ένα μοχθηρό αυτοκίνητο με… άρωμα Madmax συνθέτουν ένα πολεμικό σκηνικό, από το οποίο το Nissan Z καλείται να βγει αλώβητο.

Και μετά το… happy ending, τα σκήπτρα παραλαμβάνει το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Ariya, το οποίο θα αποτελέσει την καλύτερη… διαφυγή των ηθοποιών από τα φλας των παπαράτσι.

Advertisement

Ταυτόχρονα με το εντυπωσιακό σποτ, η Nissan εγκαινίασε μια κλήρωση για έναν τυχερό που θα κερδίσει ένα ολοκαίνουργιο Nissan Z. (μπείτε εδώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Nissan Z: Η σύνδεση με το παρελθόν του (+video)
Το Nissan Z και σε έκδοση Nismo
Μπαίνει και η Nissan στην κατηγορία των EV ημιφορτηγών;

Advertisement