Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Nissan ετοιμάζει υπερπαραγωγή για το Super Bowl (+video)

Ελλάδα 6:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Nissan ετοιμάζει υπερπαραγωγή για το Super Bowl (+video)

ΝΕΑ

Η Nissan ετοιμάζει υπερπαραγωγή για το Super Bowl (+video)

ΝΕΑ

Για την προώθηση των νέων της μοντέλων, η Nissan έχει αποφασίσει να «παίξει» στο μεγαλύτερο διαφημιστικό γεγονός του πλανήτη, που δεν είναι άλλο από το ημίχρονο του Super Bowl στις ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Με δύο σύντομα teaser video, η Nissan δείχνει την πρόθεσή της να «ανταγωνιστεί» στα ίσια τις εταιρείες που έχουμε δει στο παρελθόν να παρουσιάζουν υπερπαραγωγές.

Η Nissan έχει ετοιμάσει ένα διαφημιστικό σποτ, γεμάτο με τα νέα της μοντέλα αλλά και μεγάλα αστέρια του Hollywood, όπως είναι οι Eugene Levy, Danai Gurira και Dave Bautista, που θα εμφανιστούν στο πλευρό της Brie Larson (που έχει τον τίτλο της «πρέσβειρας» για τη Nissan). Από τα δύο teaser video που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα όμως, λείπει η Larson.

Advertisement
Advertisement

Η διαφημιστική ταινία που έχει ετοιμάσει η Nissan για το Super Bowl, το αθλητικό γεγονός με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ αλλά και στον πλανήτη γενικότερα, που έχει και τον πιο ακριβό τηλεοπτικό χρόνο για τους διαφημιζόμενους, είναι «γεμάτη δράση, κωμωδία, ενώ έχει και στοιχεία από θρίλερ» όπως λέει η εταιρεία και ονομάζεται «Thrill Driver». Από όσο μπορούμε να κρίνουμε βλέποντας τα δύο teasers, θα έχει και κάποια στοιχεία με τα οποία θα «διακωμωδεί» κάπως τις εικόνες από τα Fast and Furious.

Η αποκάλυψη του διαφημιστικού θα γίνει στο ημίχρονο του Super Bowl LVI που είναι προγραμματισμένο για τις 13 Φεβρουαρίου. Σε αυτό αναμένεται να δούμε τα Nissan Z (που φαίνεται και στα teasers) αλλά και το Ariya που είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Ιαπωνικής εταιρείας. Αξίζει να σημειώσουμε, πως μέσα στις προωθητικές ενέργειες που κάνει η Nissan, είναι και ένας διαγωνισμός με δώρο ένα Nissan Z, που θα λήξει στις 15 Φεβρουαρίου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αν το Nissan Z σας πέφτει ακριβό, η Citizen δίνει τη λύση
Ηλεκτρική επίθεση από τη συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi
Το Nissan Ariya έγινε μονοθέσιο με άρωμα Formula E

Advertisement