Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Nissan Z και σε έκδοση Nismo

Ελλάδα 1:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Nissan Z και σε έκδοση Nismo

ΝΕΑ

Το Nissan Z και σε έκδοση Nismo

ΝΕΑ

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της έκδοσης παραγωγής του νέου Nissan Z, αναφορές στον ιαπωνικό Τύπο κάνουν λόγο για προετοιμασία και έκδοσης Nismo με πιο καθαρόαιμες προδιαγραφές.

Advertisement
Advertisement

Η Nissan έχει ανακοινώσει πως η αποκάλυψη της έκδοσης παραγωγής του νέου Ζ θα γίνει στις 17 Αυγούστου όμως σύμφωνα με άρθρο της ιαπωνικής ιστοσελίδας Best Car η εταιρία έχει ήδη ξεκινήσει και την εξέλιξη μιας πιο σκληροπυρηνικής έκδοσης Nismo.

Στο άρθρο αναφέρεται πως το Z Nismo θα παρουσιαστεί στο κοινό τον Ιανουάριο του 2022 κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου του Τόκυο με την εμπορική έναρξη να τοποθετείται κοντά στον Μάρτιο. Αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες τεχνικού περιεχομένου οι υποθέσεις μιλούν για συνολική αναβάθμιση σε ανάρτηση, σύστημα διεύθυνσης και φρένα χωρίς όμως να γίνεται κάποια αναφορά στον κινητήρα. Θυμίζουμε πως το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί έναν εξακύλινδρο 3.0 twin-turbo κινητήρα με απόδοση που θα ξεπερνά τους 400 PS.

Nissan Z Nismo

Advertisement
Advertisement

Αν και το άρθρο του Best Car δεν κάνει λόγο για τις πηγές από τις οποίες προέρχονται οι πληροφορίες ώστε να εξεταστεί η αξιοπιστία τους η ιδέα ενός πιο σκληροπυρηνικού Nissan Z με χαρακτήρα καλύτερα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της πίστας δεν είναι κάτι απίθανο από τη στιγμή μάλιστα που η εταιρία έχει φανερώσει πως ετοιμάζει μια αγωνιστική έκδοση GT4. Δεν θα ήταν παράλογο λοιπόν να υπάρχει και μια έκδοση δρόμου που θα μοιράζεται λίγη από την αίγλη του αγωνιστικού μοντέλου και θα απευθύνεται σε όσους αναζητούν περισσότερο δυναμισμό και καλύτερες επιδόσεις από το ιαπωνικό κουπέ.

Nissan Z Nismo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο Nissan Qashqai: Έφτασε τις 10.000 παραγγελίες στην Ευρώπη
Masterclass οδήγησης με το Nissan Juke
Nissan Leaf: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου κινείται ηλεκτρικά