Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιό Chaos; Ντριφτάρει ασύστολα το supercar των Ταλιμπάν (+video)

Ελλάδα 3:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιό Chaos; Ντριφτάρει ασύστολα το supercar των Ταλιμπάν (+video)

ΝΕΑ

Ποιό Chaos; Ντριφτάρει ασύστολα το supercar των Ταλιμπάν (+video)

ΝΕΑ

Μπορεί το καθεστώς των Ταλιμπάν να είναι αυστηρό με τις επίγειες απολαύσεις, όμως τα γκάζια και τα παντιλίκια φαίνεται ότι εξαιρούνται.

Advertisement
Advertisement

Το είδαμε για πρώτη φορά πριν λίγο καιρό και σας το παρουσιάσαμε εδώ, μέσα από κάποια video που έκτοτε έχουν γίνει viral. Και επιστρέφουμε και πάλι με νέες πληροφορίες και κάποιες εικόνες που δείχνουν το supercar με έδρα το Αφγανιστάν όχι μόνο να ποζάρει ανάμεσα στις κελεμπίες και τα Καλάσνικοφ αλλά και να κινείται.

Και μάλιστα, όπως φαίνεται από το video που προβάλλει το δίκτυο Al Jazeera, όχι απλώς κινείται, αλλά κάνει και ντριφτ πάνω στο χιόνι που έχει σκεπάσει την χώρα αυτόν τον δύσκολο χειμώνα.

Όπως βλέπουμε στο video, το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε από διάφορα υπολείμματα που άφησαν πίσω τους μετά την αποχώρησή τους οι Αμερικανοί.

Advertisement
Advertisement

Χρησιμοποιήθηκε ότι θεωρήθηκε απαραίτητο, από ψυγεία και γεννήτριες μέχρι ελικόπτερα, τα οποία μεταμορφώθηκαν σε ένα αυτοκίνητο το οποίο δείχνει να έχει έναν σχετικά ταλαντούχο σχεδιαστή για το αμάξωμά του.

Προς το παρόν δεν έχουμε εικόνα για το σαλόνι, όμως κάτω από το μάλλον αυτοσχέδιο πλαίσιο βρίσκεται ένας κινητήρας της Toyota, με ισχύ που δεν γνωρίζουμε. Αλλά όπως φαίνεται όση χρειάζεται για να κάνει την εντύπωση που χρειάζεται για το καθεστώς των Ταλιμπάν.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από την δημιουργία αυτού του οχήματος βρίσκεται μία εταιρία με την ονομασία ENTOP. Το ίδιο το αυτοκίνητο έχει την κωδική ονομασία “Helmet” (Κράνος) και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας πολλών μηχανικών και σχεδιαστών της χώρας.

Ο διευθύνων σύμβουλός της Muhammand Raza Ahmadi υποστηρίζει ότι αυτό που βλέπουμε είναι το προϊόν εξέλιξης πέντε ετών και θα ολοκληρωθεί μάλιστα πολύ σύντομα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι Ταλιμπάν ετοίμασαν το δικό τους Chaos! (+video)
Αφγανιστάν: Πόσα Ford Ranger και Hummer άφησαν οι ΗΠΑ στους Ταλιμπάν; (+video)
Γιατί οι Ταλιμπάν απειλούν το μέλλον της ηλεκτροκίνησης;