Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι Ταλιμπάν πάνε Le Mans (+video)

Ελλάδα 8:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι Ταλιμπάν πάνε Le Mans (+video)

ΝΕΑ

Οι Ταλιμπάν πάνε Le Mans (+video)

ΝΕΑ

Με το Entop Black Swan, το πρωτότυπό τους που έχει κινητήρα Toyota, οι Ταλιμπάν εμφανίζονται σε ένα νέο, «ύποπτα καλογυρισμένο» video, να θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο διάσημο 24ωρο αγώνα του LeMans.

Advertisement
Advertisement

Όπως έχουμε πει και πρόσφατα, το Entop Black Swan είναι ένα πρωτότυπο hypercar που κατασκευάστηκε στο Αφγανιστάν από μια startup.

Η φιλόδοξη start up με την ονομασία Entop, δημιούργησε ένα αυτοκίνητο από το μηδέν. Ονομάζεται Black Swan και είναι όπως βλέπουμε ένα πραγματικά κομψό coupe με ύφος και χαρακτήρα πραγματικού hypercar. Το φιλόδοξο αυτό project, που εδώ που τα λέμε, είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, οι δημιουργοί του θέλουν πριν το παρουσιάσουν στη φετινή Expo Doha Qatar να το έχουν «παρασημοφορήσει» με μια συμμετοχή στο LeMans.

Advertisement
Advertisement

Για να βρεθεί η απαραίτητη χρηματοδότηση και να πραγματοποιηθεί το όνειρο για τους Ταλιμπάν που είναι πίσω από τη δημιουργία του Black Swan, η Entop έχει δημιουργήσει ένα λογαριασμό paypal μέσω του οποίου όποιος θέλει μπορεί να υποστηρίξει οικονομικά το project. Στο πλαίσιο αυτό της προώθησης της ιδέας αυτής, έχουμε και το εντυπωσιακά καλογυρισμένο video, που δείχνει το αυτοκίνητο σε δράση.

Ταυτόχρονα, ως ένδειξη αυτογνωσίας, η Entop έδωσε στη δημοσιότητα και ένα μικρό σε διάρκεια video, όπου φαίνεται και ένα ατύχημα που είχαν με το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ευτυχώς όμως, δεν φαίνεται να παθαίνει μεγάλη ζημιά το αυτοκίνητο, που όπως βλέπουμε για άλλη μια φορά, έχει «σάρκα και οστά» και κινείται- σε αντίθεση με άλλα αντίστοιχα projects που μας έχουν απασχολήσει κατά καιρούς.

Advertisement

Δεν ξέρουμε αν πρέπει να περιμένουμε όλα τα προαναφερθέντα να είναι κομμάτια ενός έξυπνου παζλ που θα μας οδηγήσει -ενδεχομένως- σε μια νέα κινηματογραφική σειρά ταινιών, πάντως σαν έμπνευση, το βρίσκουμε πολύ έξυπνο και ιδιαίτερα ψαγμένο σε ότι αφορά το «χτίσιμο» των χαρακτήρων που αποτελούν την ομάδα γύρω απο το -και καλά- προχειροφτιαγμένο, μέσα σε χαλάσματα κτιρίων, hypercar.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απεβίωσε ο Shoichiro Toyoda
Ο Elon Musk αγοράζει τη Manchester United;
Στα τέλη του 2023 στην Ευρώπη το Mazda CX-80