Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παιχνίδι στο χιόνι με το Cyan Racing P1800 (VIDEO)

Ελλάδα 4:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παιχνίδι στο χιόνι με το Cyan Racing P1800 (VIDEO)

ΝΕΑ

Παιχνίδι στο χιόνι με το Cyan Racing P1800 (VIDEO)

ΝΕΑ

Αυτό το ιδιαίτερο restomod της Cyan Racing, με την αισθητική του P1800 από τη δεκαετία του ’60, όπως φαίνεται και στο video έχει σχεδιαστεί για να γίνει απλόχερα χαρά στον οδηγό.

Advertisement
Advertisement

Το τεστ που παρακολουθούμε στο video, η Cyan Racing λέει πως βοήθησε στο να αποδείξει ότι το ελαφρύ σασί του μοντέλου έχει ρυθμιστεί σωστά.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του project P1800, Mattias Evensson, είναι ιδιαίτερα σημαντικό ειδικά για ένα αυτοκίνητο χωρίς ηλεκτρονικά βοηθήματα. «Στόχος μας ήταν να φτιάξουμε ένα αυτοκίνητο που να αφήνει τον οδηγό να εξερευνήσει τα όρια, αντί να στηριχτεί σε ηλεκτρονικά βοηθήματα για τον έλεγχο της ισχύος και του βάρους, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα επιδόσεων», δήλωσε ο Evensson.

Advertisement
Advertisement

«Και όλα συνδέονται με την απόκριση του κινητήρα, την ισορροπία του πλαισίου και το χαμηλό βάρος, καθιστώντας το αυτοκίνητο παιχνιδιάρικο και άκρως ευχάριστο στην οδήγηση. Η βασική ιδέα του αυτοκινήτου φαίνεται να λειτουργεί πολύ καλά και δεν επηρρεάζεται από το αν το οδηγεί κάποιος σε στεγνό οδόστρωμα μιας πίστας, σε βρεγμένο και γεμάτο στροφές επαρχιακό δρόμο ή στον πάγο, όπως εδώ στη βόρεια Σουηδία», δήλωσε ο Evensson. Το Cyan P1800 έχει αμάξωμα κατασκευασμένο σχεδόν αποκλειστικά από ανθρακονήματα και συνολικό βάρος μόλις 990 κιλών. Παίρνει κίνηση από ένα δίλιτρο turbo κινητήρα με απόδοση 420 ίππων στις 7.000 σ.α.λ.

Διαβάστε ακόμα:
Δοκιμή: Νέο Volvo S60 T8 TwinEngine
To Volvo με τα 1,2 εκατομμύρια χιλιόμετρα
Το Volvo P1800 της Cyan Racing κοστίζει 500.000 δολάρια

Advertisement