Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Παρέλαση από διασημότητες στο GP του Μαϊάμι!

Ελλάδα 15:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρέλαση από διασημότητες στο GP του Μαϊάμι!

FORMULA 1

Παρέλαση από διασημότητες στο GP του Μαϊάμι!

FORMULA 1

Το πρώτο φετινό GP στις ΗΠΑ είναι και το πρώτο glamorous γεγονός της σεζόν. Και όπως αναμενόταν πολλές διασημότητες έκαναν… παρέλαση στην πίστα του Μαϊάμι!

Advertisement
Advertisement

Επιχειρηματίες, ηθοποιοί, μουσικοί και αθλητές ήταν όλοι εκεί. Οι περισσότεροι ως καλεσμένοι ομάδων και οδηγών, άλλοι απλώς για να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα της F1.

Ασφαλώς την παράσταση έκλεψαν οι δύο μεγιστάνες, Τζεφ Μπέζος και Έλον Μασκ οι οποίοι βίωσαν από πρώτο χέρι τη λειτουργία μιας ομάδας F1. Ο μεν Μπέζος αλλα και η εντυπωσιακή, υπεργυμνασμένη Κυρία του που τράβηξε τα βλέμματα στο pitwall, ως καλεσμένοι της McLaren.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τον Μασκ, ο ιδιοκτήτης της Tesla επέλεξε την Red Bull και φωτογραφήθηκε με όλα τα μεγάλα κεφάλια της ομάδας.

Ο Μασκ, μάλιστα, τουίταρε και το ότι θα επιθυμούσε μία σειρά αγώνων με πλήρως ηλεκτροκίνητα μονοθέσια. Υποθέτουμε ότι οι άνθρωποι της Red Bull «ξέχασαν» να τον ενημερώσουν και για την ύπαρξη της Formula e!

Advertisement

Φυσικά δεν έλειψαν και οι λαμπερές παρουσίες από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Βιν Ντίζελ πέρασε να πάρει… ιδέες για το επόμενο Fast and Furious ενώ και ο ράπερ ASAP Rocky εθεάθη δίπλα στον φίλο του Λιούις Χάμιλτον.

Advertisement

Όμως, το Μαϊάμι δεν φημίζεται μόνο για τις παραλίες και τα μαγαζιά πολυτελείας. Στην μεγαλούπολη της Φλόριντα λειτουργούν και αρκετές σημαντικές επαγγελματικές αθλητικές ομάδες. Ασφαλώς οι Miami Heat του NBA και οι Dolphins του NFL είναι οι μεγαλύτερες.

Ο σταρ των Heat, Τζίμι Μπάτλερ δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα τέτοιο γεγονός. Όπως και ο κορυφαίος wide receiver των Dolphins, Ταϊρίκ Χιλ. Ο Χιλ πέρασε χρόνο στο γκαράζ της Alpine φορώντας, μάλιστα, και την αγωνιστική φόρμα της ομάδας. Χρέη ξεναγού ανέλαβε ο Πιέρ Γκασλί. Κάτι που μάλλον έφερε γούρι τελικά στον Γάλλο!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 GP Μαϊάμι: Ζητείται αντίπαλος (+video)
Χάμιλτον: Ταυτίζεται με Αντετοκούμπο (+video)
F1 GP Μαϊάμι: Ο Πέρεζ την pole κόντρα στις προβλέψεις!