Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και άλλη αναβολή για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Apple

Ελλάδα 12:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και άλλη αναβολή για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Apple

ΝΕΑ

Και άλλη αναβολή για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Apple

ΝΕΑ

Δεν αποτελεί μυστικό το ότι η Apple εργάζεται πάνω στο πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο εδώ και καιρό.

Advertisement
Advertisement

Η γνωστή εταιρεία κορυφαίων υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων και άλλων πανάκριβων gadgets φιλοδοξεί να μπει και στα μονοπάτια της αυτοκίνησης.

Αυτό όπως είναι φυσικό θα συμβεί με μεγάλη προσοχή καθώς πρόκειται για μία εταιρεία με τεράστια απήχηση, γεγονός που θέλει να εξαργυρώσει και μέσα από την κατασκευή του πρώτου της αυτοκινήτου.

Για αυτό το λόγο η ομάδα που εργάζεται πάνω στο μεγάλο project δηλώνει πως αναμένεται να ανασυνταχθεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα τριών εώς έξι μηνών.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς η πρόοδος που βλέπουν οι ιθύνοντες της φίρμας δεν είναι αρκετή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερεί τόσο το πρωτότυπο, όσο φυσικά και το μοντέλο παραγωγής. Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές του 2021 η Apple είχε φθάσει κοντά σε συμφωνία με την Ηyundai για την παραγωγή του αυτοκινήτου, όμως και εκεί κάτι πήγε στραβά και δεν προχώρησε.

Ο αρχικός στόχος της Apple είναι να μπορεί να παρουσιάσει σε πρώτη φάση το δικό της concept car μέσα στο 2023, για να μπορέσει να είναι έτοιμη για τελικό λανσάρισμα ενός αυτόνομου ηλεκτρικού αυτοκινήτου μέσα στο 2025.

Advertisement

Η Apple λοιπόν ανακατεύει την τράπουλα και πιστεύει τόσο πολύ στο εγχείρημα της που προτιμά να μείνει λίγο πίσω παρά να παρουσιάσει κάτι που θα αποτύχει. Άλλωστε εδώ και χρόνια έχει ξεχάσει τι θα πει αποτυχία, κάτι που θα της στοιχήσει εφόσον συμβεί πάνω στην νέα της επένδυση.

Advertisement

Αυτός είναι και ο λόγος που χτύπησαν την πόρτα μεγάλων εταιρειών με πολυετή εμπειρία για να φθάσουν στο πρώτο τους όχημα, με την ταυτότητα των οποίων να παραμένει άγνωστη. Αυτή είναι και η νοοτροπία απόκρυψης πληροφοριών για την εταιρεία αποφεύγοντας να εκτεθεί, αλλά και ανεβάζοντας την αγωνία των οπαδών της ανά τον κόσμο στα ύψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Apple ετοιμάζει περισσότερες δυνατότητες για το CarPlay
Πως θα θέλατε να είναι το Apple Car;
Apple: Οι «χυλόπιτες»… τη βύθισαν στη μοναξιά