Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Apple Car σε νέες περιπέτειες

Ελλάδα 2:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Apple Car σε νέες περιπέτειες

ΝΕΑ

Το Apple Car σε νέες περιπέτειες

ΝΕΑ

Είτε ως αστικός μύθος είτε ως πραγματικότητα κάπου στο μέλλον, το αυτοκίνητο της Apple συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή media. Σκεφτείτε να είχε προχωρήσει και πέρα από τις φήμες!

Advertisement
Advertisement

Το -υποτιθέμενο- αυτοκίνητο της Apple έχει καταφέρει να δημιουργήσει τόσο θόρυβο γύρω από την ύπαρξή του, που πολλά πραγματικά μοντέλα θα ζήλευαν. Η εταιρία κατέχει στον μέγιστο βαθμό την τεχνική του μάρκετινγκ, ακόμα και με προϊόντα που δεν υπάρχουν, εκμεταλλευόμενη την τεράστια φήμη της αλλά και το γεγονός ότι είναι αυτή την στιγμή η μεγαλύτερη σε κεφαλαιοποίηση του κόσμου.

Το Apple Car λοιπόν επανέρχεται και πάλι στην δημοσιότητα, με νέες φήμες που θέλουν να μην έχει ανακοπεί η εξέλιξή του μετά τις τόσες αναποδιές που έχει συναντήσει. Αλλά να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης, στο οποίο και πάλι μπαίνουν νέα εμπόδια κυρίως από την πανδημία και την γενικότερη οικονομική αναστάτωση που έχει προκαλέσει.

Τελευταία είδηση στο σίριαλ είναι ότι η Apple είχε καταλήξει σε συμφωνία με την ιαπωνική εταιρία Sanden, η οποία είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές κλιματιστικών αυτοκινήτων στον κόσμο. Οι φήμες ήθελαν την συνεργασία αυτή να προχωρά για να εξασφαλιστούν τα κλιματιστικά του Apple Car.

Advertisement
Advertisement

Όμως η Sanden αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω κορωναϊού και της παγκόσμιας κρίσης στην αυτοκινητοβιομηχανία, οπότε ένα ακόμα επεισόδιο “συνεργασίας” της Apple για το αυτοκίνητό της οδηγήθηκε σε άδοξο τέλος.

Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές του 2021 η Apple είχε φθάσει κοντά σε συμφωνία με την Ηyundai για την παραγωγή του αυτοκινήτου, όμως και εκεί κάτι πήγε στραβά και δεν προχώρησε.

Advertisement

Αυτή την εποχή πάντως το σενάριο που φαίνεται να έχει περισσότερα περιθώρια να προχωρήσει είναι η συνεργασία της Apple με την LG και την Magna για την παραγωγή του αυτοκινήτου.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση η Apple έχει καταφέρει με τις φήμες και τις διαδόσεις να δημιουργήσει μία παγκόσμια προσδοκία με τους τρόπους που γνωρίζει πολύ καλά από τα υπόλοιπα προϊόντα της. Και το σίριαλ συνεχίζεται μέχρι το επόμενο επεισόδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Apple Car: Αλλαγή σχεδίων και πλήρως αυτόνομο
Πως θα θέλατε να είναι το Apple Car;
Συμμαχία της Ferrari με πρώην σχεδιαστές της Apple