Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πάει για αναβολή η έκθεση του Πεκίνου. Λόγω Covid…

Ελλάδα 16:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάει για αναβολή η έκθεση του Πεκίνου. Λόγω Covid…

ΝΕΑ

Πάει για αναβολή η έκθεση του Πεκίνου. Λόγω Covid…

ΝΕΑ

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά οι αναφορές από την Κίνα κάνουν λόγο για αναζήτηση εναλλακτικής ημερομηνίας διεξαγωγής της.

Advertisement
Advertisement

Η Auto China που είναι η διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αυτοκινητιστικά γεγονότα στον κόσμο, δεν έχει προβεί σε διάψευση.

Τα δημοσιεύματα στην Κίνα, κάνουν λόγο για αναζήτηση εναλλακτικής ημερομηνίας μιας και τα κρούσματα του Covid-19 σημειώνουν ανησυχητική αύξηση την τελευταία περίοδο. Συγκεκριμένα, από τα 100 περίπου ημερήσια κρούσματα στα μέσα Φεβρουαρίου, οι αρχές έρχονται αντιμέτωπες με τη σημερινή εικόνα των κρουσμάτων που έχουν ξεπεράσει τις 4.500 στα τέλη Μαρτίου. Η ανυχησία είναι δεδομένη μια και ο ρυθμός αύξησης των κρουσμάτων είναι ιδιαίτερα υψηλός, καταδεικνύοντας με τον πλέον θλιβερό τρόπο πως δεν έχουν καθαρίσει ούτε και στην Κίνα με τον Covid.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι στιγμής, η διεξαγωγή της έκθεσης είναι προσδιορισμένη για το διάστημα 21-30 Απριλίου. Η Κίνα είναι η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο, με την περσινή χρονιά να «κλείνει» με πάνω από 26,3 εκατομμύρια καινούργια αυτοκίνητα. Θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και το 2020, με την έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου τότε, να μεταφέρεται για τον επόμενο Σεπτέμβριο. Η έκθεση του Πεκίνου είναι μια σημαντική εκδήλωση αυτοκινήτου, που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και προσελκύει μερικούς από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, όπως η Mercedes-Benz, η Toyota, η Volkswagen και η Geely.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Geely αλλάζει μπαταρίες μέχρι και στις μπετονιέρες
DHL Express & Mercedes-Benz: Ξεκινούν τις πράσινες ταχυμεταφορές
Νέο εργοστάσιο μπαταριών του ομίλου VW

Advertisement

 

 

Advertisement