Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Mercedes CLA (+video)

Ελλάδα 15:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Mercedes CLA (+video)

ΝΕΑ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Mercedes CLA (+video)

ΝΕΑ

Σχεδόν τρία χρόνια έπειτα από την παρουσίαση της δεύτερης γενιάς τής CLA-Class η Mercedes-Benz προετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή της.

Advertisement
Advertisement

Μικρό, σχετικά, το χρονικό διάστημα από το 2019 οπότε εμφανίστηκε η καινούργια CLA-Class (φωτογραφίες). Ωστόσο οι άνθρωποι της Mercedes-Benz φροντίζουν ήδη για την αισθητική και εξοπλιστική αναβάθμισή της.

Σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στο «YouTube», στο κανάλι του χρήστη με την ονομασία «walkoARTvideos», μπορούμε να δούμε ένα από τα πρωτότυπα της επανασχεδιασμένης CLA-Class κατά τη διαδικασία των δοκιμών εξέλιξής.

Σε αυτό, διακρίνουμε τις όποιες αλλαγές να εστιάζονται κυρίως στο εμπρός και το πίσω μέρος του αμαξώματος, δηλαδή εκεί που υπάρχει το καμουφλάζ. Προφανώς και αυτή θα έχει τις διαφοροποιήσεις που αναμένονται και στην A-Class, η οποία επίσης είναι στη φάση της επανασχεδίασής της.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές είναι σχετικά περιορισμένες και εντοπίζονται στον εμπρός προφυλακτήρα και τα φωτιστικά σώματα, ενώ το ίδιο ισχύει και στο πίσω μέρος του αμαξώματος του οχήματος.

Για το εσωτερικό, δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες αλλά είναι σίγουρο ότι θα ανανεωθεί επίσης. Λογικά, θα υπάρχουν μεγαλύτερες οθόνες στο ταμπλό και η πιο πρόσφατη εκδοχή του συστήματος ενημερωδιασκέδασης «MBUX» («Mercedes-Benz User Experience»).

Advertisement

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για αλλαγές στους κινητήρες του μοντέλου ή στις εκδόσεις, συνεπώς θα διατίθεται και στην τετρακίνητη εκδοχή του («4Matic»).

Advertisement

H επανασχεδιασμένη CLA-Class αναμένεται να παρουσιαστεί λίγο μετά την αντίστοιχη εμφάνιση της A-Class. Η τελευταία υπολογίζεται να εμφανιστεί επίσημα προς τα τέλη του έτους ή τις αρχές του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Mercedes CLA Coupe 250 e Plug-in Hybrid
Δοκιμή: Mercedes-Benz EQB 300 4MATIC
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz GLC