Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκαλυπτήρια για το Mercedes MBUX Hyperscreen

Ελλάδα 22:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκαλυπτήρια για το Mercedes MBUX Hyperscreen

ΝΕΑ

Αποκαλυπτήρια για το Mercedes MBUX Hyperscreen

ΝΕΑ

Το ταμπλό της EQS θα είναι το πρώτο στο οποίο θα παρουσιαστεί η Hyperscreen του αναβαθμισμένου συστήματος MBUX της Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes παρουσιάζει με κάθε επισημότητα το MBUX Hyperscreen, το οποίο θα προσφερθεί με την επερχόμενη EQS.

Η παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, 7 Ιανουαρίου 2021 με τη γερμανική εταιρεία να ανακοινώνει περήφανα πως πρόκειται τη «μεγαλύτερη οθόνη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε μοντέλο της Mercedes-Benz». Η εταιρεία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες, πέραν του ότι – όπως φαίνεται και στις εικόνες- teaser, η Hyperscreen θα καλύπτει όλο το πλάτος και θα «ακολουθεί» τις καμπύλες του επάνω μέρους του ταμπλό. Ένα χαρακτηριστικό που προκύπτει από τα teaser είναι πως το εύρος της θα μπορεί να «χωριστεί» σε τρεις ή και τέσσερις περιοχές προβολής πληροφοριών.

Advertisement
Advertisement

Δύο από αυτά θα είναι ορατά σταθερά, με την οθόνη ψυχαγωγίας να διαθέτει μεγάλο χάρτη, καθώς και εύκολη πρόσβαση σε ρυθμίσεις πολυμέσων και τηλεφώνου. Η οθόνη διαθέτει επίσης ψηφιακά χειριστήρια κλιματισμού παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται στη νέα S-Class. Ο συνοδηγός έχει μια δική του οθόνη και φαίνεται να έχει αρκετά γενναιόδωρο μέγεθος. Φυσικά δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες για την οθόνη αυτή αλλά πιθανότατα η λειτουργία της θα εστιάζεται στην ψυχαγωγία. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για προβολή βίντεο ή ακόμη και για περιήγηση στο internet.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

O M. Jordan πουλάει την McLaren- Mercedes SLR του

Σε πλήρη εξέλιξη οι δοκιμές της Mercedes-Benz EQS

Advertisement

Mercedes: Τον απέλυσαν και τα έκανε γυαλιά καρφιά

 

 

Advertisement