Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο βρυχηθμός που… κερδίζει όλα τα γλυκά! (video)

Ελλάδα 6:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο βρυχηθμός που… κερδίζει όλα τα γλυκά! (video)

ΝΕΑ

Ο βρυχηθμός που… κερδίζει όλα τα γλυκά! (video)

ΝΕΑ

Μέσα στο πνεύμα του Halloween φαίνεται να είναι και η Mercedes, η οποία δείχνει να βρίσκεται στο… πλευρό των μικρών (και τρομακτικών) μας φίλων.

Advertisement
Advertisement

Μια Mercedes-AMG GT Black Series τρομάζει τους ανυποψίαστους με αποτέλεσμα να προσφέρουν όλα τους τα… γλυκά στον μικρό πιτσιρίκο. Το έξυπνο και ευχάριστο βίντεο της Mercedes διαδραματίζεται κατά την περίοδο του Halloween, όταν ο ισχυρός V8 κινητήρας της GT Black Series κάνει τον τρομακτικό θόρυβο.

Yπενθυμίζουμε πως η εκρηκτική AMG GT Black Series ενσωματώνει έναν αναβαθμισμένο V8 twin-turbo 4.0 λτ. της AMG που παράγει 720 PS και 800 Nm ροπήςΗ επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα «έρχεται» σε 3,2 sec και η τελική φτάνει 325 χλμ./ώρα.

Το «θηρίο» έχει υποβληθεί σε δίαιτα μέσω της χρήσης πολλών ανθρακονημάτινων στοιχείων, το πλαίσιο είναι αναβαθμισμένο, η ανάρτηση έχει ηλεκτρονικά ελεγχόμενα coilover αμορτισέρ και οι τροχοί της ντύνονται με έναν ειδικού τύπου Pilot Sport Cup 2 R ελαστικών που εξελίχθηκαν από την Michelin αποκλειστικά για την GT Black Series.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Νέα Mercedes-AMG SL
Τρέλα για την Mercedes F1 από υποψηφίους μηχανικούς (+video)
Οι ηλεκτρικές Mercedes-Benz του σήμερα!