Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H μοχθηρή Mercedes-AMG GT Black Series (video)

Ελλάδα 19:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H μοχθηρή Mercedes-AMG GT Black Series (video)

ΝΕΑ

H μοχθηρή Mercedes-AMG GT Black Series (video)

ΝΕΑ

Κάθε βίντεο με πρωταγωνίστρια την πανίσχυρη και εξαγριωμένη GT Black Series είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών.

Advertisement
Advertisement

Το «αγρίμι» της Mercedes-AMG με την κωδική ονομασία “GT Black Series” έχει μόλις λίγους μήνες που έλαβε σάρκα και οστά. Ήδη όμως έχει καταφέρει να γράψει το όνομά της με χρυσά γράμματα, αναδεικνυόμενη στο ταχύτερο μοντέλο παραγωγής στην Πράσινη Κόλαση.

Κάθε βίντεο με πρωταγωνίστρια τη GT Black Series προκαλεί κύμα ενθουσιασμού, ξεσηκώνοντας τους φίλους της αυτοκίνησης τόσο με τις επιδόσεις της όσο και με την εξαγριωμένη εμφάνισή της.

Advertisement
Advertisement

Εξαίρεση δεν αποτελεί και το οπτικοακουστικό υλικό το οποίο είναι δημοσιευμένο στο κανάλι της Mercedes-AMG από τον Ιούλιο του 2020, όταν και έγινε η επίσημη αποκάλυψη του εντυπωσιακού μοντέλου.

Προτού απολαύσετε τη GT Black Series να «οργώνει» την πίστα, σας υπενθυμίζουμε πως ενσωματώνει έναν αναβαθμισμένο V8 twin-turbo 4.0 λτ. της AMG που παράγει 720 PS και 800 Nm ροπής. Η επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα «έρχεται» σε 3,2 sec και η τελική φτάνει 325 χλμ./ώρα.

Το «θηρίο» έχει υποβληθεί σε δίαιτα μέσω της χρήσης πολλών ανθρακονημάτινων στοιχείων, το πλαίσιο είναι αναβαθμισμένο, η ανάρτηση έχει ηλεκτρονικά ελεγχόμενα coilover αμορτισέρ και οι τροχοί της ντύνονται με έναν ειδικού τύπου Pilot Sport Cup 2 R ελαστικών που εξελίχθηκαν από την Michelin αποκλειστικά για την GT Black Series.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Ετοιμάζεται η πιο δυνατή Mercedes-AMG
Στο σφυρί μια σπάνια ελληνική Mercedes-AMG SL73
Νέες επιλογές για την ηλεκτρική Mercedes EQC

Advertisement

 

 

 

Advertisement