Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ο γνωστός συλλέκτης Michael Fux πρώτος πελάτης της Hispano Suiza

Ελλάδα 2:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο γνωστός συλλέκτης Michael Fux πρώτος πελάτης της Hispano Suiza

Mobility

Ο γνωστός συλλέκτης Michael Fux πρώτος πελάτης της Hispano Suiza

Mobility

O Michael Fux έχει τη φήμη του μανιώδη συλλέκτη αυτοκινήτων και είναι ο πρώτος που παρήγγειλε το Carmen Boulogne της Hispano Suiza, με μια χαρακτηριστική ιδιαιτερότητα.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο με την υπογραφή της Hispano Suiza, της εταιρείας που επανεμφανίζεται στον κόσμο της αυτοκίνησης μετά από 76 χρόνια απουσίας, έχει ήδη την πρώτη παραγγελία.

Ο παγκοσμίου φήμης φανατικός του αυτοκινήτου και επιχειρηματίας στον ευρύτερο χώρο αντίστοιχα, Michael Fux, ανέθεσε στην Hispano Suiza την παραγωγή ενός Carmen Boulogne, καθώς αυτό είναι που θέλει να προσθέσει στη συλλογή του αυτή την περίοδο. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται ο πρώτος πελάτης από τις ΗΠΑ για την ισπανική μάρκα στη σύγχρονη εποχή. Θυμίζουμε πως η Hispano Suiza σταμάτησε την ενασχόλησή της με την παραγωγή αυτοκινήτων, το 1944– 40 χρόνια μετά την ίδρυσή της.

Advertisement
Advertisement

Ο Michael Fux έχει αναθέσει μια μοναδική προδιαγραφή για το πρώτο του ηλεκτρικό υπερ-αυτοκίνητο και αυτή δεν είναι άλλη από την βαφή του αμαξώματος σε χρώμα φούξια– που ταιριάζει με το όνομά του και είναι χαρακτηριστικό πολλών εκ των αυτοκινήτων της συλλογής του. Η κατά παραγγελία προδιαγραφή για την ηλεκτρική του Carmen Boulogne, μία από τις μόλις 19 που θα κατασκευαστούν, καθορίστηκε από τον κ. Fux στο τεχνικό κέντρο του Hispano Suiza στη Βαρκελώνη. Ο κ. Fux, ο οποίος έχει μια συλλογή από περισσότερα από 160 αυτοκίνητα, συνεργάστηκε με την Hispano Suiza και την ομάδα σχεδιασμού για να δημιουργήσει μια Carmen Boulogne που αντικατοπτρίζει την αγάπη του για έντονο χρώμα και ανυπέρβλητη πολυτέλεια.

Το κομψό εξωτερικό του Hispano Suiza του Fux θα βαφτεί με ένα λαμπερό μεταλλικό μωβ, συμπληρωμένο με χάλκινες πινελιές στην μπροστινή μάσκα. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων διατηρεί τη διαχρονική κομψότητα της Carmen Boulogne, ενώ δίνει έμφαση στην επιθετική διάθεση και το μοναδικό περίγραμμα του αμαξώματος. Στο εσωτερικό, τα λευκά δερμάτινα καθίσματα διαθέτουν μοβ λεπτομέρειες, ενώ το τιμόνι από ανθρακονήματα είναι φινιρισμένο σε μωβ με λεπτομέρειες στο χρώμα του χαλκού. «Επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις της Hispano Suiza τον Φεβρουάριο και μου άρεσε αυτό που είδα», είπε ο Fux. «Εντυπωσιάστηκα με την αφοσίωση της οικογένειας Suqué Mateu και το πάθος τους για τη μάρκα Hispano Suiza και την ιστορία της. Δημιουργούν υπέροχα πράγματα και αγοράζοντας ένα από τα αυτοκίνητα, γίνεται κανείς πραγματικά μέρος της διαδικασίας για να το σχεδιάσει όπως θέλει».

Advertisement

Διαβάστε ακόμα: Ηλεκτρική αναβίωση της Hispano Suiza

Advertisement

Παραδόθηκε η πρώτη McLaren Senna

Μια μοναδική McLaren 720S στο Pebble Beach

 

Advertisement