Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία μοναδική McLaren 720S στο Pebble Beach

Ελλάδα 18:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία μοναδική McLaren 720S στο Pebble Beach

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία μοναδική McLaren 720S στο Pebble Beach

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μπορεί η McLaren Automotive να μην παρουσιάζει κάποιο νέο μοντέλο στο Pebble Beach Concours d’Elegance όμως θα φροντίσει να τραβήξει τα βλέμματα χάρη σε μία ξεχωριστή 720S!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πρόκειται για μία εξατομικευμένη 720S την οποία δημιούργησε το MSO (McLaren Special Operations), δηλαδή το τμήμα… ειδικών αποστολών της βρετανικής εταιρείας. Το εξωτερικό της χρώμα, το λευκό εσωτερικό και διάφορες λεπτομέρειες εντός και εκτός, αποτελούν στοιχεία μοναδικά τα οποία δεν συναντάμε συνδυασμένα σε καμία άλλη McLaren!

Το χρώμα ‘Fux Fuchsia’ βαφτίστηκε από τον ιδιοκτήτη του οχήματος, τον επιχειρηματία Michael Fux. Μάλιστα την παράδοσή έκανε ο ίδιος ο CEO της McLaren Automotive, Mike Flewitt! Οι επισκέπτες του ξεχωριστού αυτού ραντεβού της αυτοκίνησης θα μπορούν να θαυμάσουν το εν λόγω μοντέλο την προσεχή Κυριακή 20 Αυγούστου.

Advertisement
Advertisement

Το σπέσιαλ αυτό χρώμα δημιουργήθηκε από μία άλλη μάρκα της οποίας είναι πελάτης ο Michael Fux – από τη Rolls-Royce Motor Cars Limited. Ωστόσο το MSO το εξέλιξη περαιτέρω αλλά δεσμεύτηκε πως δεν θα το χρησιμοποιήσει σε άλλο μοντέλο της. Στις εξατμίσεις και το πλαίσιο των παραθύρων συναντάμε χρώμα stealth grey ενώ σε πολλά σημεία μπορεί κανείς να διακρίνει τη χρήση ανθρακονήματος.

McLaren-FUX-720s-e640tall McLaren-FUX-720s-d640

Τα άλλα ξεχωριστά στοιχεία του μοντέλου αυτού αφορούν ειδικού σχεδιασμού και χαμηλού βάρους ζάντες, ενώ σε πολλά σημεία του εσωτερικού (το τιμόνι, τον καθρέφτη κ.α.) συναντάμε το εξωτερικό χρώμα του οχήματος. Τα καθίσματα είναι σε λευκό δέρμα με λευκές ραφές ενώ τα πατάκια είναι από λευκό αλκαντάρα.

Advertisement

McLaren-FUX-720s-b640 McLaren-FUX-720s-c640

Ο Michael Fux είναι γνωστός συλλέκτης και καλός πελάτης της McLaren Automotive αφού αυτή η σπέσιαλ 720S θα είναι το τέταρτο δημιούργημα της βρετανικής μάρκας που θα κοσμεί το γκαράζ του. Έχει ακόμα μία McLaren 12C σε χρώμα McLaren Orange, μία 12C Spider σε σπέσιαλ μωβ χρώμα αλλά και μία McLaren P1 σε σπέσιαλ πράσινο.

Advertisement