Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε το teaser του νέου hypercar της Hispano Suiza (+video)

Ελλάδα 21:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε το teaser του νέου hypercar της Hispano Suiza (+video)

ΝΕΑ

Δείτε το teaser του νέου hypercar της Hispano Suiza (+video)

ΝΕΑ

Η θρυλική αυτοκινητοβιομηχανία δημοσιοποίησε τις πρώτες εικόνες του Carmen Sagrera, με ορισμένες λεπτομέρειές του να εντυπωσιάζουν.

Advertisement
Advertisement

Το τρίτο κατά σειρά hypercar της Hispano Suiza από την επιστροφή της το 2019 αναμένεται να παρουσιαστεί τον ερχόμενο Ιούνιο. Τέσσερις μήνες πριν από το επίσημο ντεμπούτο όμως, ρίχνουμε μία γερή πρώτη ματιά.

Φυσικά, το timing της παρουσίασης δεν είναι τυχαίο, διότι τον Ιούνιο η Hispano Suiza κλείνει 120 χρόνια «ζωής», επομένως για εκείνη το Carmen Sagrera είναι ένα επετειακό μοντέλο και όχι άλλο ένα hypercar.

Το Sagrera αποτελεί έναν φόρο τιμής στις ρίζες της Hispano Suiza. Η συνοικία La Sagrera της Βαρκελώνης ήταν πράγματι η περιοχή όπου η εταιρεία ίδρυσε το πρώτο της μεγάλο εργοστάσιο παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Η αυξανόμενη επιτυχία των μοντέλων της ανάγκασε τη Hispano Suiza να μετακομίσει στη La Sagrera, γνωστή για την ανθούσα βιομηχανική της δραστηριότητα.

Όπως και τα άλλα δύο της σειράς Carmen, έτσι και το Sagrera θα είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο με μία τεράστια μπαταρία των 103 kWh, με 25% παραπάνω χωρητικότητα από το Carmen και το Carmen Boulogne.

Advertisement

Είναι σχεδόν σίγουρο λοιπόν, ότι το Sagrera θα ξεπεράσει εύκολα την αυτονομία των 400 χιλιομέτρων των δύο προαναφερθέντων.

Στο teaser, παρατηρείται εύκολα η τεράστια αεροτομή από ανθρακονήματα η οποία μοιάζει να χωρίζεται σε δύο μέρη, λόγω του ανυψωμένου αμαξώματος που την «κόβει» στη μέση.

Advertisement

Δυστυχώς, το teaser δεν προσφέρεται για περαιτέρω λεπτομέρειες. Λογικά, τον Ιούνιο θα μάθουμε εάν το Carmen Sagrera θα ξεπεράσει την ιπποδύναμη του Boulogne.

Υπενθυμίζουμε, ότι το δεύτερο αποδίδει 1.100 ηλεκτρικούς ίππους ολοκληρώνοντας τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα. Πόσο ταχύτερο θα είναι το Sagrera;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε την Hispano Suiza Carmen
Αυτό είναι το Hispano Suiza Maguari με τους 1.200 ίππους
Hispano Suiza: Από το θρύλο στην πραγματικότητα