Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Παραδόθηκε η πρώτη McLaren Senna!

Ελλάδα 22:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραδόθηκε η πρώτη McLaren Senna!

Men + Speed

Παραδόθηκε η πρώτη McLaren Senna!

Men + Speed

Για πολλούς είναι αυτοκίνητο ονείρων… Ένας τυχερός όμως παρέλαβε λίγες μέρες νωρίτερα την πρώτη McLaren Senna και αυτός δεν είναι άλλος από τον Michael Fux, ο γνωστός συλλέκτης αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Ο Fux κατάγεται από την Κούβα κι έχει στην κατοχή του περισσότερα από 150 πολύτιμα αυτοκίνητα, κλασσικά και σύγχρονα. Λέγεται ότι πλήρωσε περίπου 1,3 εκατ. δολάρια για την McLaren Senna.

Όλες οι McLaren εισέρχονται στις ΗΠΑ μέσω της Βαλτιμόρης και από εκεί το πράσινο αυτό θηρίο ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη. Το χρώμα επιλέχθηκε από τον Fux και την McLaren Special Operations και το όνομα αυτής… Fux Green.

Advertisement
Advertisement

Χρειάστηκαν 1.000 ώρες για να κατασκευαστεί αυτό το δημιούργημα και επρόκειτο να παραχθούν μόνο 500. Η Senna είναι εξίσου εντυπωσιακή με την 720S, η οποία είναι βαμμένη σε Fux Fuchsia. Η συγκεκριμένη Senna διαθέτει έναν V8 κινητήρα, έχει 789 ίππους και κάνει τα 0-100km/h σε 2,7 δευτερόλεπτα.

McLaren-Senna-a640

Ο πρόεδρος της McLaren της Βόρειας Αμερικής, Tony Joseph, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε εδώ για να παραδώσουμε επίσημα την πρώτη McLaren Senna στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Αυτό είναι ένα αυτοκίνητο ειδικά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να είναι το απόλυτο οδικό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ από την McLaren. Ξέρουμε ότι οι ιδιοκτήτες ανυπομονούν να βρεθούν πίσω από το τιμόνι της νέας McLaren Senna».

Advertisement

McLaren-Senna-b640 McLaren-Senna-c640 McLaren-Senna-d640 McLaren-Senna-e640

 

Advertisement