Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις Mazda Carbon Edition

Ελλάδα 17:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέες εκδόσεις Mazda Carbon Edition

ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις Mazda Carbon Edition

ΝΕΑ

Η Mazda προσφέρει τα μεγάλα της μοντέλα σε εκδόσεις Carbon, αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που… νομίζετε.

Advertisement
Advertisement

Πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες προσφέρουν ειδικές εκδόσεις αυτοκινήτων, που είναι κυρίως σε μαύρη απόχρωση.

Ωστόσο, η Mazda δεν είναι όπως όλες τις υπόλοιπες εταιρείες και όταν ανακοινώνει τη διάθεση των Carbon Edition δεν ακολουθεί το “σκοτεινό” μοτίβο που θα περίμενε κανείς.

Η Mazda, με τις εκδόσεις Carbon, που θα υιοθετηθούν από τα μοντέλα 6, CX-5 και CX-9, θα φέρει μια ανοιχτή γκρι-γαλάζια απόχρωση, με μαύρες λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Αυτός ο συνδυασμός ενισχύει τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα του εκάστοτε μοντέλου, χωρίς να χαθεί ούτε στο ελάχιστο η δυναμική του εμφάνιση και οι όμορφες γραμμές των ιαπωνικών αυτοκινήτων.

Διαβάστε εδώ: Πόσο κοστίζει το ανανεωμένο Mazda CX-5 (+τιμές)

Advertisement

Αναφορικά με το εσωτερικό τους, η κόκκινη απόχρωση δεν λείπει από ένα Mazda, γι’αυτό και το σαλόνι των εκδόσεων Carbon έχει ντυθεί στα χρώματα του πάθους και με δερμάτινη επένδυση. Μάλιστα, στον εξοπλισμό των ειδικών εκδόσεων συγκαταλέγονται -μεταξύ άλλων- τα εμπρός θερμαινόμενα καθίσματα, το ηχοσύστημα Bose με συμβατότητα Android Auto και Apple CarPlay.

Αποκάλυψη για το Mazda 3 Turbo (+video)

Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σύντομα. Το νέο Mazda6 Carbon Edition αναμένεται να εφοδιάζεται με τόσο με τον ατμοσφαιρικό όσο και με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.5.

Συνεπώς θα υπάρχει η επιλογή του μοντέλου με τους 190 ίππους και 252 Nm ροπής, καθώς και με αυτόν με τους 253 ίππους και 420 Nm ροπής. Όσον αφορά το CX-5 θα διατίθεται και με τους δύο παραπάνω κινητήρες, ενώ το CX-9 αποκλειστικά με τον 2.5 turbo.

Διαβάστε επίσης: SOS για τα επικίνδυνα ελαστικά που αγοράζουν χιλιάδες Ελληνες

Advertisement