Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει το ανανεωμένο Mazda CX-5 (+τιμές)

Ελλάδα 3:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει το ανανεωμένο Mazda CX-5 (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει το ανανεωμένο Mazda CX-5 (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Η Mazda λανσάρει στην ελληνική αγορά την ανανεωμένη και αναβαθμισμένη σε πολλά σημεία γενιά του CX-5. Δείτε πόσο κοστίζει το νέο ιαπωνικό SUV.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας με τη σχεδίασή του, το ανανεωμένο Mazda CX-5 φέρει ελαφρώς αλλαγμένο εμπρόσθιο τμήμα, νέα λογότυπα, καθώς και ένα έξτρα χρώμα (μεταλλικό Polymetal Grey) που ανεβάζει σε 10 τις αποχρώσεις αμαξώματος.

Στο εσωτερικό του μεγαλύτερού της SUV η Mazda έχει προσθέσει μεγαλύτερη κεντρική οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων Mazda Connect, νέο LED φωτισμό, αλλά και αναβαθμισμένες ταπετσαρίες και δέρματα.

Mazda CX-5

Advertisement
Advertisement

Νέα προσθήκη στο πεδίο των κινητήρων είναι ο 2λιτρος βενζινοκινητήρας Skyactiv-G των 165 ίππων με σύστημα μερικής απενεργοποίησης των κυλίνδρων, που συνδυάζεται με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο και με σύστημα κίνησης στους 2 ή στους 4 τροχούς.

Η γκάμα των κινητήρων του CX-5 συμπληρώνεται από έναν βενζινοκινητήρα Skyactiv-G 2.5λίτρων απόδοσης 194 PS με αυτόματο κιβώτιο και δυνατότητα επιλογής κίνησης εμπρός ή και στους 4 τροχούς.

Mazda CX-5

Advertisement

Στους diesel συναντούμε έναν κινητήρα Skyactiv-D 2.2 λίτρων απόδοσης 150 PS με δυνατότητα επιλογής χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου και κίνηση στους εμπρός ή και τους πίσω τροχούς, αλλά και τον diesel Skyactiv-D 2.2λίτρων απόδοσης 184 PS με σύστημα τετρακίνησης και χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Από πλευράς εξοπλισμού, διατίθενται οι εκδόσεις Emotion, Challenge, Takumi, Revolution, Revolution Top, Takumi Plus, που συνοδεύονται από πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού στην αρχική κιόλας έκδοση Emotion.

Advertisement

Mazda CX-5

Τιμολογιακά το αρχικό κόστος ανά έκδοση κινητήρα είναι:

Mazda CX-5 G165: 27.395 ευρώ
Mazda CX-5 G165 AWD: 34.861 ευρώ
Mazda CX-5 G194 AWD: 46.061 ευρώ
Mazda CX-5 CD150: 34.919 ευρώ
Mazda CX-5 CD150 AWD: 36.981 ευρώ
Mazda CX-5 CD184 AWD: 48.314 ευρώ

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη για το Mazda 3 Turbo (+video)

Πως υπολογίζονται οι δασμοί στα καινούρια ΙΧ – Αναλυτικά παραδείγματα

Παραδείγματα με τους νέους δασμούς στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ