Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mazda CX-9: Ολική αναβάθμιση

Ελλάδα 7:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mazda CX-9: Ολική αναβάθμιση

ΝΕΑ

Mazda CX-9: Ολική αναβάθμιση

ΝΕΑ

To Mazda CX-9 είναι σχετικά νέο σαν παρουσία στη γκάμα της καταξιωμένης φίρμας, ωστόσο οι Ιάπωνες θέλησαν να το αναβαθμίσουν εκεί όπου οι ίδιοι πίστευαν πως οι αλλαγές μπορούν να αποδώσουν τους κατάλληλους καρπούς. Για πάμε να δούμε τι έπραξαν…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Έτσι λοιπόν, το ανανεωμένο CX-9 με την εκκεντρική εμφάνιση και το αεροδυναμικό σχήμα που τραβά απευθείας τα βλέμματα, εξοπλίζεται πλέον με τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας. Ποια είναι αυτά; Έχουμε λοιπόν, τα Smart City Brake Support για ασφάλεια στην κίνηση στην πόλη, Blind Spot Monitoring, και Rear Cross-Traffic Alert για κάθε διαδρομή. Εκτός από τα προηγούμενα, η εταιρία διαθέτει πλέον στο όχημα ελεύθερου χρόνου και το τελευταίας εσοδείας σύστημα G-Vectoring Control, το οποίο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες βελτιώνει την ποιότητα κύλισης του αυτοκινήτου.

Mazda-CX-9-tsiro-640Mazda-CX-9-tsiro-inter-640

Advertisement
Advertisement

Ένας turbo βενζινοκινητήρας 2,5 λίτρων με ισχύ 250 ίππους και ροπή 420 Nm σε συνδυασμό με ένα 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο αναλαμβάνουν την κίνηση του νέου CX-9. Για όσους αναρωτιέστε εάν υπάρχει σύστημα τετρακίνησης, η απάντηση είναι ναι αλλά προσφέρεται προαιρετικά. Το αναβαθμισμένο Mazda θα επισκεφτεί την Φρανκφούρτη, ενώ η διάθεσή του στην Ευρώπη ξεκινά σχετικά άμεσα.