Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ειδική και περιορισμένη έκδοση Jaguar F-Pace

Ελλάδα 0:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ειδική και περιορισμένη έκδοση Jaguar F-Pace

ΝΕΑ

Νέα ειδική και περιορισμένη έκδοση Jaguar F-Pace

ΝΕΑ

Με την F-Pace SVR Edition 1988, η Jaguar αποτίνει φόρο τιμής στο αγωνιστικό της κατηγορίας των πρωτοτύπων XJR-9 LM που είχε κερδίσει στο Le Mans.

Advertisement
Advertisement

Η F-Pace SVR είναι έτσι και αλλιώς ένα ιδιαίτερο SUV αλλά η Jaguar παρουσίασε μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής που ονομάστηκε Edition 1988.

Η παραγωγή της Edition 1988 είναι περιορισμένη μόλις στα 394 αυτοκίνητα για τα οποία την ευθύνη έχει το SV Bespoke τμήμα της εταιρείας. Ο αριθμός των αυτοκινήτων που θα παραχθούν σε αυτή την ειδική έκδοση, έχει προκύψει από τους γύρους που συμπλήρωσε στον 24ωρο αγώνα του Le Mans το 1988 η Jaguar XJR-9 LM, στον οποίο κατέκτησε τη νίκη για λογαριασμό της Βρετανική εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Τα αυτοκίνητα της ειδικής αυτής έκδοσης είναι σε χρώμα Midnight Amethyst Gloss (αυτό το βαθύ μωβ που είχε και το αγωνιστικό) και φέρει ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών φινιρισμένων σε Champagne Gold Satin. Κάθε F-Pace SVR Edition 1988 περιλαμβάνει επίσης ένα σήμα Sunset Gold Satin Jaguar και λογότυπο Edition 1988 χαραγμένο με λέιζερ σε κάθε μπροστινό φτερό. Γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα βρίσκουμε στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, στις δαγκάνες των φρένων, στα κεντρικά καπάκια των τροχών και το «R» των σημάτων SVR.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά συνεχίζονται και στην καμπίνα όπου βρίσκουμε δερμάτινη επένδυση και λεπτομέρειες σε Sunset Gold Satin σε όλο το ταμπλό, στο τιμόνι, στα paddles για τις ταχύτητες και στα μπροστινά καθίσματα. Η Jaguar έχει επίσης τοποθετήσει σήματα σε Satin Black στο τιμόνι, ενώ εφαρμόζει διακριτική επωνυμία SV Bespoke και Edition 1988 στις φωτιζόμενες διόδους των θυρών (όταν ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο) αλλά και στο ταμπλό.

Advertisement

Το F-Pace SVR Edition 1988 παραμένει μηχανικά πανομοιότυπο με το τυπικό μοντέλο της Jaguar πάνω στο οποίο βασίζεται, κάτι που σημαίνει πως ο turbo V8 με τη χωρητικότητα των 5,0 λίτρων αποδίδει 550 ίππους και 700 Nm ροπής. Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου στο κοινό για πρώτη φορά, είναι προγραμματισμένη να γίνει στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης του 24ωρου αγώνα του Le Mans, που θα γίνει στις 11-12 Ιουνίου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Jaguar Land Rover: Συνεργασία με start-up εταιρίες
Λατρεία για την αναγέννηση της Jaguar XK
Στην Ελλάδα η Jaguar F-Pace SVR των 550 ίππων – Πόσο κοστίζει (+video)

 

 

Advertisement