Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Ελλάδα η Jaguar F-Pace SVR των 550 ίππων – Πόσο κοστίζει (+video)

Ελλάδα 2:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα η Jaguar F-Pace SVR των 550 ίππων – Πόσο κοστίζει (+video)

ΝΕΑ

Στην Ελλάδα η Jaguar F-Pace SVR των 550 ίππων – Πόσο κοστίζει (+video)

ΝΕΑ

Το βρετανικό SUV με τις εκρηκτικές επιδόσεις βρίσκεται στη χώρα μας. Το βρήκαμε, το βάλαμε μπροστά και αφήσαμε τη φαντασία μας να οργιάσει…

Advertisement
Advertisement

Η κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων συνεχίζει να διατηρεί τη δυναμική της και αυτό αποτυπώνεται από τις ταξινομήσεις, όχι μόνο σε όλον τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα. Πολλά ακριβά αυτοκίνητα κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους, ενώ η ζήτηση είναι τέτοια που «προβληματίζει» ακόμα και τους ανθρώπους των εταιρειών.

Στην εποχή που τα ηλεκτρικά μονοπωλούν το ενδιαφέρον, μοντέλα με πολλά κυβικά και ιπποδυνάμεις κλέβουν την παράσταση. Όπως για παράδειγμα η Jaguar F-Pace SVR.

Πρόκειται για την κορυφαία έκδοση του βρετανικού SUV το οποίο εφοδιάζεται με έναν V8 βενζίνης χωρητικότητας 5.000 κ.εκ. και αποδίδει 550 ίππους! Το νούμερο της ροπής είναι και αυτό εντυπωσιακό καθώς αγγίζει τα 700 Nm.

Advertisement
Advertisement

Επιδόσεις super car

Από πλευράς επιδόσεων η F-Pace SVR επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 4,0 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 286 χλμ./ώρα.

Advertisement

Ένα τέτοιο αυτοκίνητο και μάλιστα για πρώτη φορά, βρίσκεται στην Ελλάδα, και σύντομα θα το δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους. Το συγκεκριμένο το βρήκαμε στην αντιπροσωπεία της «Jaguar – Τζώρτζης» στα Γλυκά Νερά και όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες πρόκειται για ένα SUV που ξεχωρίζει ακόμα και από το χρώμα του.

Το εν λόγω έχει πολλά σπορ χαρακτηριστικά αλλά και λεπτομέρειες που δεν συναντούμε σε άλλες εκδόσεις.

Advertisement

Τεράστια ελαστικά

Ένα χαρακτηριστικό είναι και η ασυμμετρία στα εμπρός και πίσω ελαστικά. Συγκεκριμένα συναντούμε ελαστικά της διάστασης 265/40 R21 μπροστά και 295/35 R22 πίσω, ενώ διακρίνεται και το λογότυπο SVR στις ζάντες.

Τσακίζει κόκαλα ο ήχος!

Advertisement

Σε ένα τέτοιο μοντέλο αίσθηση προκαλεί ο… ήχος των τεσσάρων εξατμίσεων που είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν και τον πλέον απαιτητικό πελάτη.

Η τιμή της κορυφαίας έκδοσης της F-Pace ξεκινά από τις 141.111 ευρώ, ωστόσο η συγκεκριμένη κοστίζει 164.260 ευρώ.

 

Δείτε την πρώτη Jaguar F-Pace SVR που ήρθε στην Ελλάδα και ακούστε τον ήχο που παράγουν τα 550 άλογά της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η νέα Pagani Huayra R εντός πίστας (video)
Εγκληματική οδήγηση στις Τρύπες του Καραμανλή! (+video)
H Alfa Romeo ετοιμάζει και πιο μεγάλο SUV από τη Stelvio