Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ναι, συμβαίνει και στη Ferrari!

Ελλάδα 1:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναι, συμβαίνει και στη Ferrari!

ΝΕΑ

Ναι, συμβαίνει και στη Ferrari!

ΝΕΑ

Αν έχετε Ferrari SF90 πρέπει να δείξετε κάτι παραπάνω από ιδιαίτερη προσοχή!

Advertisement
Advertisement

Τώρα, βέβαια, όποιος έχει πληρώσει περίπου 800.000 ευρώ, για ν’ αποκτήσει ένα υπεραυτοκίνητο 1.000 ίππων, δεν θα αισθάνεται και πολύ βολικά με αυτή την είδηση αλλά η Ferrari (για δεύτερη φορά στο συγκεκριμένο μοντέλο) προχωρά σε ανακλήσεις αυτοκινήτων.

Κι αν την πρώτη φορά, μια αστοχία στον αερόσακο του συνοδηγού, οδήγησε σε ανάκληση μόλις 13 αυτοκινήτων, σ’ αυτή την περίπτωση 514 supercars SF90 θα πρέπει να βρουν γρήγορα το δρόμο για τις επίσημες αντιπροσωπείες της ιταλικής φίρμας.

Πιο συγκεκριμένα, η Scuderia ανακοίνωσε ότι διαπιστώθηκε πρόβλημα (αστοχία υλικού ή κακοτεχνία) στο σωλήνα παροχής λαδιού του υπερσυμπιεστή, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε διαρροή λιπαντικού σε εξαρτήματα του κινητήρα, που έχουν αναπτύξει πολύ υψηλές θερμοκρασίες, αυξάνοντας τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Advertisement
Advertisement

Τα έγγραφα που κατατέθηκαν στην Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας των ΗΠΑ προσδιορίζουν τον προμηθευτή ως την T.ERRE SRL, εταιρεία μέλος της Gruppo Borghi. Εξειδικευμένη τόσο σε εύκαμπτους όσο και σε άκαμπτους σωλήνες, η T.ERRE προμήθευσε τη Ferrari με σωλήνες παροχής λαδιού στροβιλοσυμπιεστή με εγκοπές και μειωμένο πάχος.

Η ανάκληση αφορά μοντέλα που κατασκευάστηκαν μεταξύ του Νοεμβρίου του 2022 και του Σπετεμβρίοτ του 2023.

Από τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, η Ferrari προμηθεύεται τα σωστά ανταλλακτικά για τις SF90.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα ακριβά γούστα της οικογένειας Μελισσανίδη
Αυτή είναι η μοναδική «ελληνική» Ferrari SF90 Stradale των 1.000 ίππων!
Ποιά νέα μοντέλα θα παρουσιάσει η Ferrari;