Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιά νέα μοντέλα θα παρουσιάσει η Ferrari;

Ελλάδα 4:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιά νέα μοντέλα θα παρουσιάσει η Ferrari;

ΝΕΑ

Ποιά νέα μοντέλα θα παρουσιάσει η Ferrari;

ΝΕΑ

Η Ferrari ανακοίνωσε τα οικονομικά στοιχεία για το 2022 τα οποία ήταν καλύτερα από ποτέ στη ως τώρα ιστορία της. Επίσης, μας δείχνει με τον τρόπο της και τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει εντός του 2023.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Ferrari, πέρυσι πούλησε συνολικά 13.211 οχήματα, αριθμός που είναι ο μεγαλύτερος στην ως τώρα ιστορία της και αυξημένος κατά 18,5% από τον αντίστοιχο του 2021.

Η ανοδική πορεία του όγκου πωλήσεων της αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω και εφέτος, βάσει των παραγγελιών που έχει ήδη. Μάλιστα, η εταιρεία τού Enzo Ferrari δεν πρόκειται να σταματήσει σε αυτές αλλά θα επιδιώξει να τις αυξήσει περισσότερο, με την παρουσίαση τεσσάρων νεών μοντέλων εντός της χρονιάς.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari, δεν ανακοινώνει κάτι επίσημα, όμως όλα δείχνουν ότι εντός τής χρονιάς θα παρουσιαστούν η ανοιχτή εκδοχή τής Roma, το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την 812 Superfast, μια ακόμα πιο σπορ έκδοση της SF90 Stradale, όπως και ένα ξεχωριστό όχημα της συλλεκτικής σειράς «Icona».

Προς το παρόν,, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες που να αφορούν σε κάποιο από αυτά. Ωστόσο, βάσει της πρακτικής που ακολουθεί η εταιρεία, δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουν προπωληθεί ήδη.

Advertisement

Θυμίζουμε ότι αν και η λίστα παραγγελιοληψίας για την Purosangue έκλεισε λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίασή της (πέρυσι τoν Σεπτέμβριο), ακόμα δεν έχει παραδοθεί η πρώτη στον ιδιοκτήτη της, λόγω των εκκρεμών παραγγελιών για μοντέλα της εταιρείας που προηγούνται αυτής!

Advertisement

Τέλος, ως το 2026 η Ferrari αναμένεται να παρουσιάσει 15 νέα μοντέλα ή επιπλέον εκδόσεις ήδη υπαρχόντων μεταξύ των οποίων και το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο στην ιστορία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ferrari: Πωλήσεις ρεκόρ, bonus-μαμούθ 13.500 ευρώ στους υπαλλήλους
Ο Carlos Sainz και o Lando Norris βγήκαν για ψώνια… (+video)
Μια Ferrari F40 καλύτερη από καινούργια!