Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μοναδικές after sales υπηρεσίες από τη Bugatti

Ελλάδα 11:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μοναδικές after sales υπηρεσίες από τη Bugatti

ΝΕΑ

Μοναδικές after sales υπηρεσίες από τη Bugatti

ΝΕΑ

Η Bugatti προσφέρει ένα νέο πρόγραμμα συντήρησης που αφορά τη Chiron, αλλά και την πιο παλιά Veyron.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα οι κάτοχοι των μοντέλων της γαλλικής φίρμας δεν είναι απλοί μεσοαστοί, αλλά ισχυρές προσωπικότητες της βιομηχανίας, των Τεχνών και του αθλητισμού, οι οποίοι απαιτούν για τα αυτοκίνητά τους να τους παρέχεται και η ανάλογη φροντίδα από τον κατασκευαστή.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Bugatti πήρε την πρωτοβουλία και προσφέρει ένα νέο πρόγραμμα συντήρησης, το Passeport Tranquillité, το οποίο ισχύει για την περίοδο μετά τη λήξη της εργοστασιακής εγγύησης. Πιο συγκεκριμένα, ο κάτοχος είτε της Veyron, είτε της πιο νέας ηλικιακά Chiron έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε δύο χρονικές περιόδους που διαρκεί το πρόγραμμα, δύο ή τεσσάρων ετών, ανάλογα τις ανάγκες του. Ασχέτως πιο θα επιλέξει, το Bugatti Passeport Tranquillité περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο ετήσιο σέρβις από επιλεγμένους μηχανικούς της εταιρείας, όπως επίσης υπηρεσία οδικής βοήθειας και μεταφοράς του αυτοκινήτου στον κοντινότερο συνεργάτη της φίρμας.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά τη Veyron, για το διετές πρόγραμμα, η διαδικασία του ελέγχου διαρκεί 14 ώρες και 32 ώρες για το τετραετές. Αντίστοιχα στην περίπτωση της επιλογής του τετραετούς προγράμματος για την Chiron, οι εργατώρες αυξάνονται στις 72. Επίσης, οι κάτοχοι της Veyron έχουν στη διάθεσή τους δύο επιπλέον επιλογές συντήρησης, ανάλογα τη χρήση του αυτοκινήτου. Για τον οδηγό που χρησιμοποιεί συχνά το συγκεκριμένο hypercar, υπάρχει το πρόγραμμα «Active», ενώ το «Collector» απευθύνεται σε αυτούς που κάνουν χρήση έως και 200 χλμ. το έτος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Έτοιμη για παραγωγή η Bugatti Centodieci των 8 εκατ. ευρώ
Τα μυστικά της Bugatti Bolide των 1.850 ίππων (+video)
Bugatti Chiron Sport Les Légendes du Ciel: Τιμώντας θρυλικούς πιλότους αεροσκαφών


Advertisement